• iyi bir dax markası. degisik saclara gore degisik modelleri piyasada mevcuttur...
  • swartzkopf'un wax piyasasındaki uzantısı. yüksek kalite, yüksek fiyat.
  • jöle niyetine miktarı ayarlanmadan sürüldüğünde saçlara 4 haftadır yıkanmamış görüntüsü veren maddedir
  • gri kutudaki kırmızıya göre daha kullanışlıdır. saçları mat gösterir ve ucube şekilli saçlar yapsanız bile jölenin bıraktığı o kalıp halindeki saç görüntüsü kesinlikle oluşmaz, aksine banyodan yeni çıkmış saç görüntüsü verir.
  • mess up, stick up, thrill, 4play, shape gibi zilyon çeşidi bulunan şukela wax..
    http://www.osis-styling.com.tr/
  • schwarzkopf'un değişik türevleri olan ürünü.saçlarınız anlam kazandıramadığınız saçma sapan bir kıvırcıklığa sahipse,yine aynı saçlarınız sabah kalktığınızda kafanızın etrafını çevreleyen bir tüy yumağı şeklindeyse,hele bi de bu saçlar uzun ise,hele bi de çalışan bir kadınsanız,o halde işe gidemeyecek durumda olduğunuz için her sabah saçlarınızı,düzleştirici ile az da olsa yatıştırmak için dakikalar harcıyorsanız,sabahları saçınızla uğraşamayacağınız için saçlarınızı yıkamaktan kati suretle çekiniyor hatta kaçıyorsanız,sizi az zamanda dünya tatlısı buklelere kavuşturabilen, kozmetik teknolojisinin,muadillerine nazaran olduça pahalı bir hayat kurtarıcı ürünüdür geniş anlamıyla..
  • piyasadaki diğer ürünlere göre fiyatı daha yüksek olan ancak bir defa kullananın bir daha başka marka bu tarz saç şekillendirme ürünü kullandığına şahit olmadığım schwarzkopf ürünü.

    dağınık ve mat modeller için çok güzel sonuçlar veren mess up/raugh up çeşitleri vardır. jöleden farklı bir şeyler arayanlar için biçilmiş kaftan.
  • mess up bildiğin karaborsaya düştüğünden dolayı flexwax revaçta şu aralar. osis bir, goldwell iki.
  • (bkz: osis software)
  • kokusu da çok güzel olan bir waxtır. diğerlerine göre fiyatı biraz tuzlu kaçabilir ama çok daha kaliteli ürünleri vardır. ilk önce kil gibi olanını almıştım gayet memnun şekilde kullanırken bir gün kapağını açık unutmuşum ve renk değiştirip kullanılamaz hale gelmiş. baya kurumuş ve sertleşmişti, o yüzden kullanırken dikkat edin kapağını açık unutmayın derim.

    kil gibi olan perte çıktıktan sonra şimdi spreyini aldık bakalım. onda da aynı o güzel koku mevcut ve yine saça mat bir hava katmakta. bir de alırken dikkatimi çeken aynı markanın başka bir ürünü vardı. sordum adama oyun hamuru o dedi, büyük bir şişesi vardı ve hamur şeklinde elinize sıkıp saça istediğiniz şekli verebilirsiniz onla dedi. sanırım o daha çok uzun saçlılar için diye tahmin ettim ve fiyatına da 50tl diyince bir sonraki hedefim olarak belirledim.
hesabın var mı? giriş yap