*

  • edward elric* isimli karakterin seslendirmesini yapan 1972 doğumlu japon ablamız imiş.

    not: cinsiyeti konusundaki aydınlatması için arwear'a da teşekkür edelim unutmadan. erkek çocuk karakterler için hatunları kullanmıyorlar mı bunlar, hep ondan yanılıyoruz. ki, romi pak diye bir de erkek varmış google'a göre, hey allahım.
  • kendisi edward elric'i seslendirerek gönlümü fethetmis olsa da sonra izledigim animelerde de asagi kalir yani yoktur. her birinde ayri ayri harikalar yaratıyor. (bkz: seiyuu)
    edward elric (fullmetal alchemist): romi paku'yu uzun uzun dinleme şansınız vardır. başrol olduğu için her türlü tepkisini "duyarsınız". bi erkek çocuğunu -üstelik farklı farklı yaşlarında- seslendirmekte bir kadının bu kadar başarılı olabilmesi kıskançlık uyandırıcı!
    temari (naruto): kaç kez duyarsam duyayım bu sesin de romi paku'ya ait olduğu bilgisi beni dehşete düşürüyor. bir insanın sesi karakter değişimiyle bu kadar kendinden emin, alıştığımız tarzından biraz daha erkeksi ama aynı zamanda daha da feminen olabilir mi? olurmuş!
    hitsugaya toushirou (bleach): bleach'te yan karakter olduğu için uzun uzun dinleyemiyoruz kendisini, olsun, bleach gibi bir animede az da olsa sesini duyabilmek keyif verici. ayrıca genius, genç erkek karakterleri seslendirmedeki başarısı bir kez daha gözüme gözüme girdi ya... ney-se!
    nana osaki (nana): yine sevdiğim bir animenin başrolü olarak kendisini dinlemek son derece zevkli, özellikle hachiko'ya anlatır modda konuşmasını çok seviyorum.

    maalesef kendisini dinleme şansına erişebildiğim animeler bu kadar, en yakın zamanda claymore'daki teresa izlenimlerimle entryyi editleyeceğim. umarım. ama kendisinin seslendirdiği diğer karakterleri ya da onun hakkında daha fazlasını öğrenmek için: http://en.wikipedia.org/wiki/romi_paku
  • isminden de anlaşılacağı gibi kendisi japonya gurbetçisi koreli bir ailenin çocuğudur.
    yakın zamanda da shingeki no kyojin'de hanji zoe'yi seslendirdi.
  • sesi beni şaşırtan seiyuu. hele de kadın olduğunu öğrenince ufak çaplı bir şok yaşamıştım. kendisinden ricam sevgili chibim eduardo dışında kimseyi seslendirmemesi. shingeki no kyojin izlerken hanji zoe'nin sahnelerinde bir türlü animeye adapte olamadım. sanki eduardo kılık değiştirmiş de buraya transfer olmuş gibi.
hesabın var mı? giriş yap