• rize'de baya bir eziyetl,i dar yollardan geçilerek ulaşılan ama görünce çekilen tüm sıkıntıları unutturacak güzellikte 30 metre yükseklikten dökülen bir şelaledir.
  • kaçkar dağları milli parkı sınırları içinde yer alır. ulaşmak zor ve zahmetlidir. zira patika bir yoldan gidilir. bir noktadan sonra tek aracın geçebileceği bir yola girmek gerekmektedir. ama bütün bu zahmetin sonunda karşınıza öyle bir güzellik çıkar ki diller dışarıda ağızlar açık bakakalırsınız. gürül gürül dökülen şelale tüm yorgunluğu unutturur.

    şöyle* bir güzelliktir efendim.
  • (bkz: mençuna)
  • cok guzel selale de altinda islanamadiktan sonra ne anladim ben o isten. yollari sahane, her an lastik patlayacak endisesi ile extreme spor bile sayilabilir buraya ulasmak. tavsiye: yuruyerek gidiniz, ayilara dikkat ediniz.
  • bu şelaleye giderken kullandığınız yol bir çok tehlikeye gebedir. aldığınız her virajda sanki uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtulmuş hissi verir. ama şelale'ye ulaştığınızda ve yavaş yavaş yürüyerek aşağıya inmeye koyulduğunuzda heyecan dağılır. bir yanınız ırmak, diğer her tarafınız sisli ve yeşil, tertemiz bir hava, çeşit çeşit bitki ve ağaçlar, ırmaklar, şelaleler, göller.
  • çamlıhemşin'i geçtikten hemen sonra zil kalesi yoluna girilerek gidilen şelale. zil kaleyi biraz geçtikten sonra sola doğru dönülür. dar yol takip edilerek şelaleye ulaşılır. bildiğim kadarıyla yolun büyük kısmı yapıldı. arabanızla ulaşabilirsiniz.

    şöyle güzel bi yerdir ve çok insan bilmez, gitmez.

    ekleme: şelaleye kadar yol arnavut kaldırımıyla döşendi. her türlü arabayla gidebilirsiniz ancak tatil zamanlarında inanılmaz kalabalık oluyor ve yollar çok dar. aman dikkat.
  • hakkındaki bütün entrylerin bir an önce silinmesi gereken şelaledir. böyle yerlerden milletin haberi olunca hemen birilerinin aklına karpuz kabuğu düşüyor, sağına soluna beton dökmek için hırslanan adamlar peydah oluveriyor. reklam etmeyin arkadaşım böyle yerleri, varsın kimse bilmesin, bok edilmesinden iyidir.
  • çılgın güzellikte. yanına yaklaştığımda hem muazzamlığından etkilenmişliğin verdiği hem de buz gibi suyun altına girmiş gibi bir soluma değişimi yaşatan bir doğa harikası.
  • son zamanlarda giden oldu mu acaba? diye merak ettiğim şelale. yolları ne durumdadir. vito'yla gidilebilir mi mesela?
hesabın var mı? giriş yap