• sıkça görülen ama nedense insanların ısrarla redettiği bir durum.

    arkadaş; ortamlarda takılmalık, instagram'a-facebook'a "bakın çok eğleniyoruz, yalnız ne gezdik be" temalı fotoğraf atılan; telefonun elmasını, ayakkabının markasını göstermeye yarayan insan çeşidi.
  • yani bir de şu açıdan bakmak lazım, paran varsa daha çok aktiviten var demektir. daha çok yer daha çok insan tanırsın. bundan mütevellit direkt bir etki değil de dolaylı bir etki vardır bence. but ofc money talkss.
  • para arttıkça insan daha rahat sosyalleşir daha fazla ortama girer çıkar, kendi zevklerine daha fazla zaman ve para ayırabildiği için ortak zevklere sahip insanlarla tanışma ihtimali de artar. böylelikle daha fazla arkadaş edinir. parasız insan sosyalleşmekten bilhassa kaçınır. çoğu daveti harcanacak paranın hesabını yapmak suretiyle geri çevirmek zorunda kalır.

    ha, siz diyorsanız ki benim param a rttıktan sonra edindiğim arkadaşlarım sadece "kanka bi yirmilik ateşlesene", "bu aksam bizi bara götür be haciabi", "hafta sonu senin arabayla evin anahtarını versene" gibi mevzularla geliyorlar o zaman evet, bir piçlik var gibi duruyor.
hesabın var mı? giriş yap