• kendisine çarpıp kaçan iş adamından şikayetçi olan izmirli hurdacı bir abimizin sözleri bunlar. iş adamı uzlaşma talep etmiş, hüseyin abimiz para istememiş, 100 tane çocuğa mont talep etmiş. sözlerinin tamamı ise şöyle;

    "günde ortalama 20 tl kazanıyorum. allah bin bereket versin. bugüne kadar haram lokma yemedim. kazanın olduğu gün, sobada yakmak için bir şeyler toplamıştım. karşıdan karşıya geçmek için kaldırımın kenarında bekliyordum, yoldan geçen araç el arabama ve bana çarptı. çarpan kişinin yardım etmek için durmaması beni çok üzdü. ancak sonradan metin bey’i dinleyince, olayın istemeden olduğunu anladım ve ‘kazadır, insanlık hali, hepimizin başına gelebilir’ dedim. uzlaştırmacı canan hanım bana haklarımı anlatınca, şikâyetten vazgeçmek için metin bey’den para değil, 100 çocuğa mont bağışlamasını istedim. hakkım olmayan bir parayı, onun gönlünün rızası olmadan alsaydım, bunun günahını taşıyamazdım. 3 kız evlat büyüttüm, yoksulluğu iyi bilirim. şimdi 100 çocuk sıcak monta kavuştu. bundan güzel bir şey var mı?"

    ilgili haber;100 çocuğu ısıtan kaza
  • uzlaştırmacı viralidir.
  • yav işte lanet olsun fakirlik fukaralık hep böyle... hayatta da hep fakir ama gururlu kalacak adamın uzlaştırmacı viraline meze olması durumu.

    uzlaştırmacıyıve kazayı siktir edip bakarsak olaya, adam haram lokma vicdan falan demiş, hakkım olmayan demiş... ülkede öyle büyük bir çoğunluk var ki şu şekilde düşünen ve acından geberen... yanlış düşünüyorsunuz emmmmmiiiiii demiyorum elbet ama bu kadar hak hukuk adalet diyen inanan insanlar olarak ne bok yemeye bu hırsızlara onca oy veriyorsunuz yaaa.. ulan bir tek mantıklı açıklaması yok arkadaş, çalıyor ama çalışıyor falan diyorlar ya, işte benim de bunlara zerre acıyasım kalmıyor...
  • insan gibi insandır.
  • fakirin nasibine cikan dersin yine "insanlik" oldugu olay. bu insanlik derslerini hep fakirler alip fakirler veriyor. bi sekilde zenginler bu derslerden hep muaf amk.
  • sağına soluna bakmadan karşıdan karşıya geçmeye çalışıp bir de üzerine sürücünün ocağına incir ağacı dikmiş amca. tanesi yüz liradan yüz mont on bin lira para yapar servet düşmanı seni.
hesabın var mı? giriş yap