• < "well, first of all, fred durst is a moron." -trent reznor >

    baterist* riot grrrl*, naneli peti. 1967 seattle dogumludur, hatta bildigim kadariyla seattle sounduna bulasan tum kizlar arasindaki tek seattle'lidir. en azindan caroline rue'nun yerini doldurmak icin katildigi hole'un uyeleri arasinda tek seattle yerlisi odur, orasi kesin. live through this ve bence en guzel hole albumu olan celebrity skin'de bateriyi peti calmistir; ancak celebrity skin'in kapaginda gozukmesine ragmen o albumle ilgili muhtelif soylentiler dolasmakta, bazi sarkilarda samantha maloney'nin peti yerine caldigi soylenmektedir. ayni gizem cs sonrasi gelen solo courtney love albumu america's sweetheart'da da devam etmis, peti albumde hem baterist hem de bazi sarkilarda co-songwriter olarak gozukmesine ragmen maloney laflarinin ardi arkasi kesilmemistir. sementa mötley crüe ile takilsin, peti'nin yolunu tikamasin isteriz. neden kizin ekmegiyle oynuyorsunuz?

    neyse ki peti her seye ragmen ekmegini kazanabilmek icin hole disinda baska gruplarla da calismis; ornegin bir nevi post-team dresch sayilan phranc veya bir turlu asli uyelerinin kim oldugunu cozemedigim kapkalabalik lucid nation icin bateri calmistir.

    riptide kuratorlugunde hazirlanan "popüler müzik gruplarında kadın müzisyenler ve ilişkileri" temali bu entrymizin sonunda dogu-bati sentezi yapabilmek icin mutlaka eklememiz gereken magazinel televole bilgisi de tabii ki peti'nin juliette and the licks ile muammali iliskisine dair dedikodulara dayanmaktadir. ne you're speaking my language albumunde, ne de album sonrasi turneye cikan beslide asla gozukmeyen peti acaba jülyet'e katilacak mi, yoksa jülyet çirkin bir pankçı oldugu icin peti'nin kalbini kazanamayacak mi? zevk sahibi peti, guzeller guzeli melissa auf der maur ile tekrar birlikte calisabilir mi? courtney love nasil bu kadar cok kilo aldi? su dunyada bizim peti varken, neden insanlarin aklina gelen ilk baterist kiz, bateri calmasini bilmeyen meg white oluyor? meg white ile jack white*, charlotte gainsbourg'un the cement gardendaki performansindan etkilenip enseste baslayan iki utanmaz kardes olabilir mi? renée zellweger neden benimle degil de jack white ile birlikte oldu? ondan sonra neden jack'tan ayrilip benim yerime baska birisiye evlendi? renée'nin o eksi surati nasil boyle guzel olabiliyor? bu sorularin cevaplari ve cok daha fazlasi icin bizi izlemeye devam edin. (sanki ben bu kalibi baska bir yerde daha kullanmistim?)
hesabın var mı? giriş yap