• ezcümle : ruh sağlığımız için yukarıdaki arkadaş gibi düşünenlerin elektrik santrallerine kapatılıp, yapılan devasa çarklarda koşturulması ve en azından ülkeye bu yönde fayda sağlaması gerekmektedir.

    edit : düzeltme

    edit2 : başlığa tekrar girdim başımıza kalmışsa editleyelim diye. baktım 1 favori var yukarıdaki entrye. 1 çaylak yazıyor. çaylağın ismine baktım "shitlife" patlattım kahkahayı.

    edit3 : ikinci kontrolde 30u geçik favori gelmiş başlık ilk entrysine. bunların destek favorisi olduğuna inanmak istemiyorum. shitlife'ın yan hesaplarıyla, atanamamış shitlife'lardır onlar.

    edit4 : sabahtan beri yemediğim küfür kalmadı ama en çok ne koydu biliyor musunuz? bir takım kimseler var ki çağdaş ve medeni kelimelerini hakaretvari kullanıyor. adamlar hakaret etmek için medeni kelimesini seçiyorlar. küfürden çok destek mesajı da aldım o ayrı. ama bir zihniyet var ki biz kadın erkek eşitliğinden söz edince, hayvanları besleyince, hayatı sevince avrupalılara özenen medeni insan pozları kesen tipleriz sanıyorlar. ilginç. o kadar mutsuz ki bu insanlar, senin mutluluğunu da sahtelikle itham ediyorlar.
    arkadaşlar lütfen hepiniz bir saniye durup din, dil, ırk, mezhep, siyasi parti, cinsiyet, tuttuğunuz takım falan gibi mensup olduğunuz bütün sıfatları bir kenara bırakıp insan olarak kendinize ve çevrenize bakın. ve "ben ne yapmak istiyorum, bu insanlara saldırırken ne amaçlıyorum?" diye bir sorun. azıcık düşünün bunu. hadi eyvallah.
  • insanliktan cikmis birey hezeyani.
  • kadınlar yasaklansın komple daha rahat edersiniz.
  • he canım he bugün ped reklamını yasakla, yarın kadını!

    madem toplum cahil, çocuklara sorulan sorulara açıklamalı cevaplar vere vere eğiteceksin.
  • kadinlarin dogasinda olan bir durumu mide bulandirici bulmak nedir yahu? cok zor sanki cocugunuzun bu tur sordugu sorulara cevap vermek . yok pedler siyah torbada verilsin, aman pedi gostermeden tuvalete git, simdi reklamlari kaldirilsin. asil bu sekilde davranarak yeni ergenlige girmis kizlarin psikolojisini etkiliyorsunuz. sanki ayip, utanilacak bir durum varmis gibi lanse ediyorsunuz. bu tur cirkin dusunceler bir tek sizden cikiyor. muhattap olmak istemiyorsan izleme kardesim bu reklamlari kanal degistir. bu sekilde bastiralarak insan yetistirilmez ogrenin artik sunu.
  • alternatifin ne pamuk reklamı mı?
  • eğitimden falan bahsetmiş, o da içten içe farkında neye ihtiyacı olduğunun.
  • insan insandan utandığı sürece, insanın nefreti de bitmez . ped reklamlarında cinsel gelişimi henüz anlayamamış çocukların, bunu cinsellik veya iğrençlikten ziyade annelerinin, ablalarının rahat ettiren bir konfor ürünü olduğunu anlamaları ve yetişkinler tarafından böyle anlamlandırılması daha doğru olur. bunun bu kadar pis ve kötü şeyler olduğunu düşünen biz yetişkinleriz. madem öyle bebek bezi ve tuvalet kağıdı reklamları da yasaklansın. ezcümle yemek yerken çıkarma aşamasını çağırıştıran ürünleri göze sokmak daha mide bulandırıcıdır.
  • senin çocuğun geri zekalıysa bana ne; benim çocuğum geri zekalıysa sana ne.
hesabın var mı? giriş yap