• canli canli yakilmasi gereken mahlukat.
  • batman filminde, alfred'in joker için söylediği sözü akıllara getirmiştir.

    ''bazı insanlar para gibi mantıklı şeylerin peşinde değildir. satın almak, korkutmak, anlaşmak ya da pazarlık etmek mümkün değildir. bazı insanlar sadece dünyanın yandığını seyretmek ister.''

    sürekli gelen mesajlar üzerine düzenleme;

    para gibi mantıklı sebepler derken çeviriden dolayı yanlış anlaşıldı sanırım. çalışıp para kazanmak demek istedim, yoksa bu arkadaş para karşılığı da oraları yakmış olabilir ya da sadece zarar vermek için de. sonuç olarak para karşılığı orman yakmanın da mantıklı bir açıklaması yok.
  • devir bunların devri, tabii ki hiç bir ceza almayacaktır yaptığı yanına kar kalacaktır. yanan araziyi de verir bir müteahhide kat karşılığı olur biter.
  • sizce bu adam kendi aklıyla, kendi düşünüp mü yapmıştır bunu yoksa birileri buna akıl verip, cebine para mı sıkıştırmıştır?

    yakalanıp arkasındaki asıl orospu çocuklarının öğrenilmesi gerekiyor bence.
  • toplum cezayı bu adi insanları kendisinden dışlayarak vermeli, zaten dışlamıyorsa o toplum da en az o adam kadar karanlıktır.
  • son edit: orospu çocuklarından, terörist, çocuk katliamcısı orospu çocuklarının, sempatizanın yaktığı orman.

    edit: iki yazar arkadaş pkk'nın üstlendiğine dair mesaj attı. izmir yangınını da üstlenmişlerdi. internet aramalarımda bir kaynak bulamadım. bir arkadaş sitelerinde yazıyor diyor. ne kendi sitelerini ne de haber sitelerini takip etmiyorum. kaynak bulduğum zaman pkk olarak değiştiririm. bir de allah aşkına olaylara objektif yaklaşan her insanı pkk'lı, kürt götü yalayıcı diye yaftalamaktan bir vazgeçin. her söylenene inanıldığı zaman ne olduğunu hepimiz biliyoruz. ha hepsi sonuçta şerefsiz orospu çocuğu;fakat yine de hangi orospu çocukları olduğunu bilmek en doğal hakkımız. inşaatçı, rantçı orospu çocukları mı ? terörist orospu çocukları mı?

    mesleği araştırılsın. ya şantiye bekçisi, ya da inşaat çalışanı çıkacak kişidir. sakın yanlış anlaşılmasın, söylememin sebebi genelleme değil. yukarıda yazar arkadaşın da belirttiği gibi muhtemelen cebine para koyulmuş, adres gösterilmiştir. aydos tarafında deli gibi inşaat var. villalar, siteler... muhtemelen yenisini yapmak için yer açmak istediler.
  • ormanlık alanda hayvanlara hallenen adamların yakın akrabasıdır.
  • ayağına beton döküp ormana dikin bu it oğlu iti. hayatının geri kalanını gübre olarak geçirsin.
  • benim asıl merak ettiğim, o videoyu kim çekti? nasıl denk geldi? durduk yere pendik'te ormana gideyim dedi ve o anda bu olaya şahit olup bunu kayıt mı etti yani?

    medya, size sadece görmenizi istediği şeyleri gösterir unutmayın.

    ha o ateşi yakan kansızı bulup yok etmek lazım o ayrı. ama ben isten çok pislik kokusu alıyorum bu yangından. hırsızın cambaza baktırması gibi.
  • allah'ınız varsa ibretlik bir ceza verirsiniz ki bir bu namussuzlar böyle şeylere cesaret edemesin dediğim haber. yemin ediyorum bıktım artık bu insanlardan, ibretlik ceza verin ya, orman yakana, tecavüzcüye, istismarcıya, hırsıza, hayvana zulmedene... içimiz soğusun diye değil bir daha yapmaya çekinsinler diye ibretlik bir ceza verin.
hesabın var mı? giriş yap