• pınar gültekin'in katili cemal metin avcı denen şerefsizin verdiği ek ifadedir.

    https://www.hurriyet.com.tr/…grenc-savunma-41658305

    kızı sen katlet, baltayla parçala, ormana göm, sonra yakayı ele verince "pınar'ın erkek arkadaşları beni s.ktiler fotoğrafımı çektiler bununla tehdit ettiler" de.

    psikopat katilsin kızı katlettin şansına türkiye'de idam yok hapse gireceksin bari hapistekilere bakacak kadar yüzün kalsın; tecavüze uğradım diye ortamı ajite etmek nedir? sonra bu yollu deyip hapiste gerçekten tecavüz etmesinler dikkat etsin.

    edit: yazdığımı 10 kere okuttunuz bana; nerede yazmışım "kesin yalan söylüyor" diye göremedim. velev ki doğru eee?

    edit2: özgürken-kimsenin ona cinsel bir şey yapma şansı yokken ve evet henüz bu kızı katletmemişken bu fotoların yayılmasından korkan her tür şantaja boyun eğen katil her ne hikmetse hapishane denen suçlu dolu, tehlikeli, kapalı ve birilerinin ona cinsel bir şey (taciz-tecavüz) yapma olasılığı çok yüksek olan bir yere girerken bunu dillendirmeye korkmuyor; enteresan. gerçekten bunu önemseyen biri (ki öyle olduğunu iddia ediyor) başına böyle bir gelmiş olsa bile bunu sağa sola ifşa edip 10 yıl yatacağına; düz 25 yıl yatar.

    edit3: başlık da taşındı. özellikle adam cinayeti itiraf etmişken halen zanlı terimini kullanmak da harika evet ben geri adım atıyorum; bağımsız türkiye cumhuriyeti mahkemeleri kararı versin (sanki başka bir yer verecek; altı üstü görüş belirttik, yorumumuzu yaptık) ne hakkında konuşulmaz katiliniz pardon katil zanlınız varmış*

    edit4: ben savcı hakim elbette değilim tekrar belirteyim sadece görüşümü yazdım ama alt entrilerde bayağı cezai indirim yapan yazar mevcut hatta hızını alamayıp beraat ettirenler de var.

    edit5: yok artık aşağıda katile eline sağlık diyenler bunu da favlayanlar var. sonra da kadın cinayetleri neden oluyor diye düşünürüz. benim başlığı değiştiren moderasyon bu kişilerim entrilerini düşünce özgürlüğü kapsamında görüyor sanırım.
  • orospu çoculuğunun böylesi , erkekliği yokmuş şimdi insanlığı da uçmuş orosbunun.bunu s.kmek değil kellesini sallandırmak lazım
  • hiçbir canlı baltayla parçalanarak öldürülmeyi ya da öldürülüp parçalara ayrılmayı haketmediği için insanlar, katilin buna bahane göstermesine sinirlenerek burada yargısız infaz yapıyordur belki de.
    demek ki bu olaylar gerçekten yaşanmış olsa kızı bu şekilde öldürmesi onu psikopat katil değil sadece katil yapacak he?
  • toplu tecavüz edilip şantaj yapılan bir kadın bırak baltayı elektrikli testereyle çatır çatır kesse bile kahraman ilan edilirdi, ikiyüzlü am şovalyelerini pistten alalım.

    lakin insana insan olarak bakıp cinsiyet ayırt etmeyen, kadını kutsallaştırmayan ben etmezdim, doğru olan her iki durumda da yargılamanın bitmesini beklemek.

    ---

    ekleme: özel mesajlarımda kadın düşmanı, tecavüzcü, katil, yalancı vs. olup türlü türlü kafa kesme ve ölüm tehditleri aldım bile, ne demiştik? am şovalyesi.
  • fotoları delil olarak getirebilirse beraatini sağlayacak iddaadır . ama pek inandırıcı durmadığını söylemek lazım.
  • "aman karım duymasın" olayı tek başına yeterli bir motivasyon değil bu cinayette. perde arkasında ne olaylar döndü kim bilir.
    şimdi bu adam zengin bir adam. işletmeci. babası da zengin bir adam. motor rektefiye ustası ve işletme sahibi. hatta karısı ve ailesi de zengin.
    yani maddi açıdan problem yaşayacak biri değil.
    kıza gelirsek. 27 yaşında. bilerek okulunu uzatan bir öğrenci. ve akyaka gibi bir yerde, yüksek kira bedeli olan dubleks bir yazlıkta tek başına kalıyor.
    kendisi bir barda çalışıyor. ve alacağı ücret asgari en fazla. o parayla da bunları karşılaması, böyle bir yaşam sürmesi imkansız.
    tabi bu eleman ya da başka birinin yardımları yoksa.
    işte insanı kuşkulandıran durum da burada başlıyor.
    neler oldu, neler döndü iş cinayete varana kadar, önce bunların da gün yüzüne çıkartılması lazım. yoksa yeterli ders çıkartılamayacak bu olaydan.
  • "ya adam doğru söylüyorsa"

    aynen koç, adam doğru söylüyorsa kadının baltayla parçalanıp yakıldıktan sonra üstüne beton dökülmesi meşrudur. bunu mu dememizi bekliyorsun?

    bakınız bayıldığınız haberlerdeki "cinnet geçirmek", "vahşice öldürmek" ile öldüdükten sonra hırsını alamayıp parçalamak, yakmak, beton dökmek farklı şeyler. bunlar ya işin içinde ortaya çıkmasından korkulan bir şey olduğunu ve delil karartmaya çalışıldığını gösteriyor ya da katilin katıksız bir psikopat olduğunu.

    şu konularda katili savunmak, katille empati yapmak yerine bir kez olsun "ama o da şöyle yapmasaydı" demeyip maktulle empati yapsanız beyninizin hiç kullanılmamış kıvrımlarına ilk defa elektrik gideceği için dünyanız değişecek.

    canım benim ya, sinirle telefonu da kırmış, o yüzden üstü çıplak deri giysili adamların acınası katilimizle fiili livata yaşadığı anları göremiyormuşuz: görsel
  • katilin avukatına ait cinsel fantezileri içermektedir.
  • ne yalan söyleyeyim, nedense doğru bir olay gibi geliyor.

    bazı denyolar da sormuş. "böyle bi şey oldu diye baltayla nasıl parçalar?" diye. lan daha ne olmasını bekliyorsun? ne olunca baltayla parçalayabilir? bana çok çok uzak ve hiç hayal etmediğim türde şeyler "ama" hayat öyle yerlere getiriyot ki seni, "demek böyle oluyormuş."diyorsun. akıllı bir insan, hayattaki diğer tecrübelerine istinaden bunu anlayabilir.

    böyle bir ülkede yaşayan ve erkek karakteri üzerinden yetiştirilen birinin, hiç beklemediği şekilde bunu yaşayıp, sürekli de parasını yedirmek zorunda kalması, muhtemelen kafayı sıyırttıracak bir şeydir. tabi doğruysa.

    komik olan da şu: kız ayrılmak istediği için bunu yapabilecek tarzda biri ama herifi gondikleyip, hayvan gibi parasını yediklerinde bu geçerli bir sebep olamıyor.
hesabın var mı? giriş yap