• milano'da, via spontini 'de yer alır.
    öğlen 2 saat ve akşam 18.00'den sonra açıktır ve 17.30 gibi kapısında kuyruk başlar. bildiğin salaş bir yer ama pizzası yok mu o pizzası. sadece tek çeşit. margharita dediğimiz malzemesiz pizza ama ama ama yok böyle bir lezzet lan. sırf bunu ikinci kez yiyebilmek için aynı gün içinde 1000 km yol yaptım. nice'teydim ve canım istedi . napıyım amk. gene muhteşemdi.

    (bkz: #22040209)
  • milan'da bulunan en eski pizzacilardan. sehrin en islek caddesi olan corso buenos aires'e 20 adim mesafededir. fiyatlari da oyle ucuk kacik degildir. ama mekan olarak sinifta kalir: sikis sikis oturursun kalabalik bir saatte. ama olsundur, herseye ragmen yillarca ayakta kalmasinin bir sebebi vardir.
  • tek başına milano'ya gitme nedeni olabilecek olan pizzacı.

    birkaç yerde daha varlar ama ben en çok duomo'nun yakınında bir ara sokakta olan mekana gitmeyi tercih ediyordum. ayak üstü yemek yiyeceğiniz, küçük bir yer ancak pizzaları ef-sa-ne! bol mozzarella ile kaplanmış, küp küp kesilerek servis edilen dilim pizzalardan mutlaka denenmeli.

    instagram'dan bir tanıtım videosu, açken izlemeyin!
  • dünyanın en muhteşem pizzası.
  • milano'ya giden herkesin mutlaka gitmesi gereken yer. o dilimlenmiş pizza dilimi neydi öyle rabbül alemin. hala canım çekiyor.
  • milano'nun fast food kafasındaki pizzacısı.

    iki şubesini denedim; navigli ve via mazzini'deki duomo şubesi. navigli'de önce pizzadan kıl çıktı, değiştirdiler ama pizza çok yağlı ve ağırdı. benim gibi bir ayıyı bile rahatsız etti. duomo'da yediğim ise gayet güzeldi. fiyat/performans olarak şu an en üzmeyecek seçenek denilebilir. bol peynirli ve kalın bir pizzaları var. deli doyuruyor.
  • milano'da düşük bütçeyle iyi sonuç elde edilebilecek tipo americano tarzı pizza yapan self servis çalışan bir dükkandır margharitası güzeldir yiyiniz yediriniz.
  • kalın hamurlu pizza sevenlerin memnun kalacağı margheritasını önerdiğim milano pizzacısı. fiyat olarak milano genellemesi altında veya ortalamasındadır. benim yediğim şube ise galeria’nın hemen yanındakiydi.
  • milano'da çok güzel paspaslar yapan bir ekmek restoranı. fiyatlar da kol gibidir. kol böreği.
  • youtube'da top 6 best pizza making video diye bir videoda denk geldim kendilerine. acaba sozlukte var midir, asiri yagli pisirme yontemleri var, tadi nasildir ki diye baktim ki millet ove ove bitirememis. demek pek de gorundugu gibi degil isler,

    https://www.youtube.com/watch?v=yifeksewxec videodaki ilk pizza meshur pizzalari, bastan sona nasil yapildigi gosteriliyor.
hesabın var mı? giriş yap