• gudastviri'nin bahsettiği gerçek: (bkz: #53996555)

    ülkücüler onun deyimiyle "uyduruk, beyin istemeyen, öss'de ilk 300 bine girenlerin gittiği" bölümlere gidiyorlarmış.
    kendisini, pkk'lı olduğunu itiraf ettği için kutluyor ve imkanlarını kullandığı devlete kalleşlik yapmamaya davet ediyorum.

    not: odtü ;)
  • üniversite sınavlarının yapıldığı güneydoğu'daki bazı merkezlerde pkk'lı veya pkk sempatizanı salon amirlerinin/gözetmenlerin pkk'lı piçlerin çatır çatır kopya çekmesine müsaade etmeleri sebebiyle rastlanan bir durumdur.

    bu sayede odtü'ye, boğaziçi'ne, itü'ye girebileni çoktur da mezun olabileni pek yoktur. ya ders başarısızlığından atılırlar ya da bir noktada dağa çıktıkları için devamsızlıktan. olmadı eylemde vs geberdikleri için kayıtları silinir.
  • valla hevaller, foyanız ortaya çıkmış gibi bi kızmalar, bi "gırh yapar" esprileri falan... mhp'li bile değilim, bahçeli'nin kırk yaparına ben de bayağı gülerim heheh.

    bu gerçek hakkında söylediklerime "hayır öyle olmuyor" diyemeyeceği için gelmiş yok kırka kadar sayan parti şefi, yok anadili olmamasına rağmen daha başarılılar... biz de onu diyoruz zaten, zar zor konuştuğu bir dil olan türkçe yapılan sınava girip nereye odtü, itü kazanıyon allahın barzosu kopya/tehdit olmadan?

    böyle saçma sapan saptırmalara hiç gerek yok yeğenim, rahat ol. biliniyor zaten salon/gözetmen pkk'lıysa doğrudan pkk'lı köpeklere yardım ettiği, değilse "vallaha evini yakarah, arvadını vurarah" diye tehdit edilip yardım ettirildiği. güneydoğu'da, doğu'da ne olup bittiğini gayet iyi bilen bir kişiyim. yemeyelim birbirimizi :))
  • güneydoğuda sınavlarda kamera konulma işleminin batıdan çok önce başladığını bilmeden.
    ömö önlör sinivdeee kupyiiii çikmikti.
    diyen cahilleri göstermiştir.
    diyarbakıra göreve gittiğimde künefeci levent ustada otururken yan masada çocukların deli gibi bir birine soru sorup deli gibi cevapladığını görünce ağzım açık kalmıştı.
    fırsat bulup araya girdim gençler siz hayırdır dedim.
    abi üniversite sınavı gelecek ay bizde programımızı yoğunlaştırdık dediler.
    geçen sene lys ygs zımbırtısına girip gazi üniversitesinden fransızca okumak istedim. lys sınavında daha süre varken matematik yapmadan çıkan bir çocuğun kolundan tutum nereye gidiyorsun daha süre var en azından uğraş dedim.
    sınav gözetmeni ile papaz oldum. bu dediğim olayda cebeci ankara hukuk kampüsünde oldu.
    o an farkına vardım batıda çocuklarımız sanki daha rahat yaşadıkları için fazla ders çalışmıyor ama doğuda ki çocuklarımızın tek umudu yüksek puan alıp iyi üniversitelere girmek.
  • sınav zamanı masaya silah koyma efsanesi vardır bildiniz mi? hah işte ben onu bizzat temaşa ettim. doğuda bir okula öğretmen olarak atanmıştım. gittim başladım göreve. mardin kızıltepeli bir müdürü vardı. göğsünü gere gere anlatırdı bu hikayeyi.

    ilk vukuatı öss'de olmuş. aşiretiz biz hoca sen düşün sınav çıkışı dedim öğretmenliği kazandım dedi. sonra kpss'de bizzat kendisi masaya silahı koyduğunu iddia etti.

    ben söyleyenin yalancısıyım. doğudan böyle haberler gelirdi sürekli. sonradan bu anıları birinci ağızdan dinleyince inanmayıp da ne yapalım?

    hülasa kelam demek ki bu yüksek puan hikayesi pek zeka ile, emek ile alakalı değil gibi.
  • öss mi kaldı amk orospu çocuğu terörist trollü?
  • bu konuda ilber hocamız tarihin arka odasında çok güzel bir tespitte bulunmuştu ancak hangi program olduğunu bulamadım yine de kendisinin görüşünü belirten gazete haberi buldum: http://www.gazetevatan.com/…an-iddia-285773-gundem/
  • sanıldığından çoktur. sınav güvenliği ile alakalı uygulamaların zafiyeti sebebiyle oluşan durumdur.

    (bkz: üniversiteye kayıt gününde tanışılan arkadaş/@safagi sokmeyen cocuk)
  • siktikleri eşşşşşeklerle günler öncesinden köylerine soru kitapçıkları taşındı.

    daha ne yazalım?
hesabın var mı? giriş yap