• kendi partisindeki ışıd avukatlarını başka partilerde de başka terör örgütlerinin avukatları var diyerek normalize etmeye çalışan arkadaşın zeka kokan tespiti.
  • habur’a seyyar mahkeme gönderip pkk lıları alelacele yargılar gibi yapıp serbest bırakmak, sadece reis ve yandaşlarının görebildiği büyük resmin bir parçasıymış. biz görememişiz.
  • daha bu bir şey değil. çok yakında, bak çok çok yakın bir zaman içerisinde, doğuda kan gövdeyi götürecek. ölecek olan sadece asker de değil, binlerce sivil katledilecek.

    kimin yüzünden biliyor musun? barzani'ye kucak açan, ülkeden pkk'lıların kahraman gibi ağırlanmasına izin veren, ışid militanlarını ülkeye sokan ve bizi tüm ülkelerle düşman yapan o şahıs * yüzünden.

    at fav'a bekle.
  • eksik bilgidir. asker şehit sayımız 4000 üzerinde, asker de dahil şehit toplam kamu görevlisi sayısı 8000'e yaklaşmaktadır.

    pkk ile müzakere olmaz, açılım olmaz, barış olmaz, bunlar yığınak yapacak, yeniden yapılanacaklar diye bas bas bağırdık. bizi suçladılar.

    fetö devlet içinde yapılanıyor, bunlarla dostluk olmaz dedik. bizi suçladılar.

    ergenekon ve balyoz davaları ordumuzu yok etmek için düzenlenmiş tezgahlardır dedik. bizi suçladılar.

    şimdi ekonomiyi yönetemiyorsunuz diyoruz. gene bizi suçluyorlar.

    devleti yönetemiyorsunuz diyoruz. gene suçlanıyoruz.

    vatandaşı "bizden" ve "ötekiler" diye böldünüz diyoruz. suçlanıyoruz.

    müneccim değiliz. ortada ayan beyan ne görüyorsak bunlar hakkında yazıyor, konuşuyoruz.

    https://www.youtube.com/watch?v=-wnly4lv2bs şu video en az 20 yıldır, hatta youtube öncesinde bile internet'te dolaşım halindedir. yahu bu videoyu izleyip de orospu evladı bir titreğe "hoca efendi" diye hitap edip toz kondurmuyordunuz. yani koskoca mit'in, emniyetin bu videodan haberi yok muydu amk. bal gibi de vardı. ama oy ve cukka uğruna göz yumdunuz.

    yukarıdaki it gibi maaşlı köpekler (gerçek köpekleri tenzih ederim) sahipleri önlerine ne atarsa yiyip önümüze sıçmaya devam etti. edecekler de. hepsinin amk.

    nasıl dönek, nasıl puşt insanlarsınız böyle. kürt açılımı olur, hümanist olursunuz. ergenekon davası görülür, orduyu suçlar darbe karşıtı olursunuz. kürt açılımı tutmaz, osmanlı torunuyuz diye gezersiniz. cemaat ile can ciğer olur, çıkar çatışması yaşayınca fetö dersiniz. hay sizin amk ben e mi.
hesabın var mı? giriş yap