• - onunda bir platonik aşkı olduğunu/olabileceğini hayal etmek. yani ömründe en az bir kez olmuştur. hiç olmadı kreşte olmuştur be kardeşim.
    - platonik aşkın da insan olduğunu unutmayın. o da yemek yiyor, su içiyor, tuvalete gidiyor, uyuyor, okuyor, zaafları var, ilkellikleri var, sabah kalktığında yüzü kireç gibi, o da yeri gelmiş aşk acısı çekmiş, yeri gelmiş dangalaklık yapmış, yeri gelmiş mutlu beraberlikleri olmuş, süper kahraman değil; ağlamış, üzülmüş, hastalanmış insana dair ne varsa hepsini yapmış. aynı sizin gibi. abartmayın.
    - bu aşkın bir türü. bir tür aşk türü yani. o yüzden güzelliklerini yaşayın. daha kolay başedebileceksiniz.
    - dünyada neler oluyor be. tek derdiniz bu olsun. dert bile değil bu. 10 yıl sonra ''ahahah'' diye kıçınızla güleceksiniz bu duruma.
  • platonik aşkınızı sevgilisiyle görmektir .en azından benim için öyle

    ah gördüm rahatladım.

    noldu neyazabilirimacaba

    artık hiçbişey
  • nar renginde bir şarap açarsın gecenin karanlığında yalnız kendine, yalnız olan kendine bir anlamda. sonrası gelir zaten, aşk koyar adama, engelleyemezsin.
  • (bkz: öztelkin)

    - kesin orspunun tekidir, kesin orspunun tekidir, kesin orspunun tekidir, kesin orspunun tekidir, kesin orspunun tekidir, kesin orspunun tekidir, kesin orspunun tekidir, kesin orspunun tekidir...
  • sabır, ve zaman. evet çok gıcık bir şeydir ama başka hiç bir şey başetmenizi sağlamayacak. sevgilisi olduğunu gördüğünüzde zaten sizi sevmeme ihtimalini bilir en fazla daha kenara çekilir içinizi daha susturmaya çalışırsınız. eğer tek başına yaşadığınız aşk beyninizle kontrol edilebiliyorsa bırakın zaten biter ha işin kötü yanı nerede nasıl olduğunu bilmeden seçemiyor oluşunuz şu tek taraflı aşkın tüm diğer aşk hikayeleri gibi beyninizin kurgusu değil akıl dışı bir hadise olmasıdır.
  • (bkz: alkol)
  • bayanlar için söylüyorum:

    potansiyel elemanı çağatay ulusoy ile kıyaslamak.

    (bkz: çağatay ulusoy erkekse diğerleri ne)
  • kesin olmaz diye düşünüyorsanız ve haklı sebepleriniz de varsa bunun için gidip konuşmayın. bırakın içinizde öyle tatlı bi şekilde kalsın. red yiyince platonik olmaktan çıkar takıntıya dönüşür çünkü.
  • (bkz: abi seviyorsan git konuş bence)

    en kötü ihtimalle reddedilirsin, platonik aşk karşılıksız aşka dönüşür, senin de yepyeni bir derdin olur.
hesabın var mı? giriş yap