• edebiyat adlı sanat dalının ortaya çıkışı bunlardan biridir.
  • bir gün karşı tarafa bu hissiyatınızı belli etmek istiyorsanız iki kere düşünün ve bu düşüncenizden vazgeçin.eller kadir kıymet bilmiyor.
  • salaklaşırsın ve korkarım ki bu platonik aşk sürdüğü müddetçe devam eder, hele bir de benim gibi bokunu çıkarırsan okulu bile uzatırsın, ben yaptım oldu arkadaş!

    elemanla aynı ortamda oturmuşuz, çaprazımda,aramızda da bi arkadaş var bi süre öyle mal gibi durdum onda da ses yok. içimden naber demenin provalarını yapıyorum bu arada. tam ağzımı açtım ''naa''dedim (''ber'' i içimde patladı)
    ''naber''diye sormasın mı?
    normal aslında ben sormadım da o sordu bunda ne var dimi ama, ben naptım peki
    -tam ben diycektim dedim ve sustum, hem de iki dakika boyunca
    -iyiyim senden naber
    diyebildim o iki dakkanın sonunda
    mallıkta çığır açtım o an
    filmlerde olur saniyeler içinde bisürü şey gelir insanın aklına bir sürü görüntü ve cümleler falan ama yalan, insan kitlenince kitleniyor öyle bi saniyeyle bitmiyor ben o iki dakka boyunca ne bok yedim hala bilmem
    aklı azcık olan adam uzak durur aşktan ki platonik en tehlikesidir
    hay demez olaydım o son lafı yaa...

    aslında ne kadar zikko bi iş olduğunu üstten ders alamayıp uzatınca anlıyorsun okulu ne vardı be ne vardı diyosun da işte kime diyosun?
    ayarsız adamın elinde patlıyor aşk abicim ister platonik olsun ister olmasın beceremiyen yapmasın, aşık olmasın.
    kafam bozuk ki o biçim...

    edit: bir dönem uzatma ile ucuz yırttım bence
  • insanın tatlı bir hissiyat içersinde acı çekme halidir ki; bence bu, mayhoş tatların köpeği olan insan ruhunun ekmeğine bal sürer.
  • bir süre platonik aşkın olur.sonra gına gelir.dürterim platonik aşkını dersin, masturbasyon komasına girersin.

    hayvan mıyız?evet hepimiz biraz hayvanız.
  • ilk ve en temel sonucu bunalımdan durmaksızın gözyaşı akıtmaya kadar değişken bir skaladadır. platonik aşk, mallıkların kuşkusuz en güzeli ve en tadılasıdır, ve evet herkesce en az bir kez tadına bakılır. lakin adı üstünde mallıktır. işi drama, "öyle bir seviyorum ki yeryüzünde eşi benzeri yok", "imkansız bu aşk"a çevirmemek gerekir. çünkü platonik aşkın temelinde (en yakın arkadaşa aşık olmayı ve bir kaç durumu hariç tutabiliriz) ya özgüven eksikliği, ya yol yordam bilmeme ya da ilişkiler hakkında total bir soru işaretine sahip olmak vardır. kişi platonik aşk deryasında sürüklenirken bir durup kendisiyle yüzleşse ve neden diye sorabilse en azından platonik aşkın sonuclarından biri kendini tanımak olur. kim bilir o zaman platonik aşkı, karşılıklı aşka bile çevirebilir.
  • matematiği güçlendiren hadise. ayda yılda bir görüşülen bir arkadaşsa bu platonik aşkımız, gönderilen mesajlar arasındaki zaman farkının bilinen tüm ortaları bulunulur ve beklenen mesajın gelme vakti hesaplanır. saniyeler telefonun başında geçer: sanju go, sanju roku, sanju shichi, sanju hachi, sanju kyu! yonju!!! dur ya bu death note daydı.
  • eğer platonik aşk karşılıklı şekilde gitmiş ama iki tarafında haberi olmamışsa ve uzun süre devam ettikten sonra bir tarafın "yeter lan, sikerim bu aşkın ızdırabını" demesiyle sonuçlanmazsa çok daha dramatik olabilir. tabii mutlu sonla bitenleri de görülmüştür lakin bunlar pek azdır.

    yani gidin söyleyin lan, hani ne biliim hiç bişiy kaybetmezsiniz yeminle bak. yazıktır, günahtır paralamayın kendinizi, sonucu noolursa olsun söyleyin.

    tabii "abi ben söyleyemem, utanırım, sıkılırım, hem ya kabul etmezse ne bok yerim, böyle daha iyi" diyorsanız, sizin için geliyor:

    (bkz: lady fantasy)
  • (bkz: #13056699)
  • istenmeyen sonuclardır. örneğin: beyazlamış sakallar. hadi şakaklarıma kır düşse neyse de...
hesabın var mı? giriş yap