• bana kalırsa bu senenin en flaş takımı. zıpır zıpırlar. hepsi başarıya aç gencecik adamar. izlemesi de feci keyif veriyor. ki bu saatte bu iletiyi girmemin sebebi de yarım saat sonra başlayacak olan maçı beklemem zaten.
  • darius miles herhangi bir nba takımıyla 2 maç daha oynarsa salary capine 18 milyon $ ek maliyet gelecek takım. nba'in über gelişmiş para politikalarının bir sonucu, her an bilmediğiniz ilginç ekonomik kurallar karşınıza çıkıyor. bu oyuncu sakatlandığı için basketbolu bırakmış ve portland salary capini boşaltmıştı. 6 sezon öncesi ve 2 tane lig maçı (memphis) oynayan miles eğer herhangi bir takımda 2 maç daha oynarsa toplamda 10 maça ulaşacak ve portlandın yıllardır müthiş genç transferler yapmasına olanak sağlayan salary capinin içine edecek.

    durumun farkında olan portland yönetimi ligdeki diğer takımları tehdit etmiş, bizim zarar etmemiz için bu oyuncuyu oynatmayın demiş. diğer takımlar ne yaparlar bilemiyorum ama göte giren şemsiye büyük olacak galiba...

    (bkz: yusuf yusuf)

    http://sports.yahoo.com/…010809&prov=yhoo&type=lgns

    not: kontrat imzalayacak takımın 10 günlük kontrat imzalaması gerekmekteymiş. eğer uzun süreli sözleşme yaparlarsa portland yırtıyor. tabi kim bu enayiliği yapar.
  • an itibariyle 34-20 galibiyet/mağlubiyet oranıyla play-off potasındalar. böyle giderlerse 50 galibiyeti geçi play-off a rahat bir şekilde girerler. ama bu yolda da brandon royun iyi bir liderlik yaptığını da unutmamak lazım. takım içinde en yüksek sayı ve asist ortalamalarına sahip oyuncu (22.8 sayı 5.1 asist)
  • bu seneki draftlarda 5 adet oyuncu seçme hakkına sahip takım. takım gençti şakalarından sonra eğer bu 5 kişi de kadroya katılırsa yaş ortalaması dibe vuracak gibi.
  • hedo için hazırladıkları para ellerinde kalınca bir çok takım için tehlike oluşturmaya başlamışlardır. zira bu parayla takibe aldıkları isimler arasında raymond felton, paul milsap, lamar odom, brandon bass gibi takımları için önemli isimler yer almaktadır. bu oyunculardan her hangi birine yapacakları teklife oyuncunun kendi takımının karşılık verme hakkı var ama capleri bunu yetersiz kılıyor. barcelona başkanı laporta'nın portland'ın bu durumu karşısında ne yapacağı ise merak konusu.
  • nba'in en bahtsız hatta halk arasında geçtiği şekilde cenabet takımı..

    önce nicolas batum, ardından rudy fernandez uzun süreli sakatlıklar yaşadı ve hala dakika alamıyor.

    bu ikisinin üstüne sezona çok iyi giren greg oden diz kapağını kırarak sezonu kapattı. zaten buna alışık olan takım, oden yerine ilk beş çıkan joel przybilla'nın da sakatlanması ile alt üst oldu. şu anda pota altı ribaund engelli lamarcus aldrige, dede diyebileceğimiz juwan howard ve eski galatasaraylı anthony tolliver'a emanet..

    edit: travis outlaw'u unutmuşuz..
  • (bkz: oha)

    bu takımın bu sene yaşadığı şeyleri hiç nba takip etmeyen birisine söyleseniz oha! derdi muhtemelen. koca takımda sağlam kalan 2 pozisyondan birisi olan 1 numarada oynayan steve blake zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılmış şimdide. hani şaka gibi takım diyorduk, eşek şakasına döndü iş.
  • bonzi wells, damon stoudamire, rasheed wallace'lı kadrosuyla zamanının portland jail blazers imajından kurtulan ancak bu kez de sakatlıklardan yana çok çeken takım, batı finali için aday oldukları bir sezon travis outlaw ve rudy fernandez sonrası greg oden ve joel przybilla sakatlıkları ile 5 numarasız kaldılar ve playoff potası için bile zorlanacakları aşikar.. kurşun döktürsünler bişey yapsınlar.
  • acilen soyunma odalarında tavuk bacağı, domuz boku falan aranmalı. büyü yapmışlar başka türlü izah edilemez şu mevcut durumları. adamlara bak; üzerine ceketimizi atsak sakatlanıyorlar! yazık oluyor şu canım kadroya...
  • yarın ilk uçakla portland'a gidicem. okulu da bırakıyorum. sokaktan adam topluyolarmış artık oynatmak için. sakatlık konusunda euro 2008'deki türkiye'den daha sıkıntılı olan takım anlıycağınız.
hesabın var mı? giriş yap