• iki ayda bir yayınlacak öykü dergisi.
    yayın yönetmeni: aykut ertuğrul
    yayın kurulu: arda arel, burcu bayer, ertuğrul emin akgün, irem ertuğrul
    iletişim
  • post modern bir öykü dergisi. ilk sayısı kasım-aralık 2014 sayısı, 1.1 bayilerde :)

    kapak tasarımı oldukça iyi. henüz birkaç öykü okudum bu yüzden içeriğine dair bir fikir beyan etmiyorum. ilerleyen günlerde bahsedicem içerikten.

    umarım uzun soluklu olur, edebiyat dünyasına hoş gelmiş.
  • 50 karakter oyku atolyesindeki cagriyi dergide ilan edilenden once bitirmis dergi. 10'una kadar, yqziyordu dergide, 9'unda yolladim. "malesef cagrimiz bitmisti, duyurmustuk sosyal medyadan, ikinci sayi hazirliklari bitti, baska sayiya" demisler cevap olarak. yapilani kiniyorum. dergiden uzak durucam.
  • ikinci sayısı bayilerde, kitapçılarda, raflarda, tezgahta yer aldı.
    tasarım olarak harika.
    aykut ertuğrul güzel bir iş çıkarıyor.
    ama içinde yeterince öykü barındırmıyor.
    daha çok öykü olmalı, daha çok yeni isim yer almalı.
    daha çok söyleşi yapılmalı.
    bir de metinlerin altına yazılar daha çok daha uzun olmalı...
  • piyasaya girer girmez tasarım bakımından türkiye'deki muaddillerine fark atmış dergidir. derginin renklendirmesi, görselleri, kapak ve sayfalarda kullanılan kağıt kalitesiyle içinde ne olsa okutabilir bir özelliktedir. he bu demek değil ki içerik olarak boş. postmodern edebiyat'ı kıyıda köşede kalmış yazarları şu ana kadar çıkan sayılarıyla sıkı bir edebiyatçılar kadrosuna sahip olduğunu belli etmiştir.
  • son sayı kapağı oldukça anlamlı alınası dergi.
  • düzenli okuduğum tek dergi, bazı sayılarında daha iyi öyküler olsa da piyasadaki öykü dergileri arasında henüz bundan iyisine rastlamadım.
  • farklı kapak tasarımı ile vitrinde ilgimi çekmeyi başarmış ve okunma hakkını kazanmış dergi. lakin poşetinden çıkarıp kapağı çevirdiğim anda gözüken “albayrak medya” arması ve nette gördüğüm malum kapak bünyemde derin bir pişmanlık yarattı.

    bu gel git beraber aldığım yayınların en dibine gitmesine sebep olsa da tekrar objektif bakışı becerebildiğim gün tekrar değerlendireceğim.

    akşam akşam duygu deryasına sürükledi.
  • beğendiğim, severek takip ettiğim bir dergi. alanlarında tekler. post modern edebiyatı savunmayı, bu alanda üretmeyi geçtim. adamlar isimlerini post öykü koyarak radikal bir adım atmışlar. çok da güzel olmuş. aykut ertuğrul büyük yazar.
  • turkcell dergilik uygulamasında yeni keşfettiğim içerisinde enfes öykülerin yer aldığı edebiyat dergisi.
hesabın var mı? giriş yap