• en ilginc orneklerinden biriyle bizzat muhattap oldugum ogretmen ce$idi. yoklama fi$ini unutan ogrenciye "aptal", devamsizligi sinirda olmasina ragmen derse girmeyen ogrenciye ise "allahin salagi" diyebilecek kadar psikopattir. sinifa girdiginde gunaydin dememesi de ayri bir guzelliktir.

    (ayrica) ogretmenler bu sozlugu okursa olabilecekler ba$liginin altina hakkimda verilen idam kararinin eklenmesine neden olacak girdi.
  • lisede psikolojiden nefret etmemi saglamis, universitede bolumum oldugunda korkulu gunler-geceler gecirmeme neden olmus, menopoz insan toplulugu.
  • genelde zeki ve cool olan ,erkek ise aşık olunabilecek, hatun ise direk uzaklaşılması gereken öğretmen.
  • içinde psikoloji geçen her şey kabulumdür, ama sorduğum her soruyu tartışabilcek kapasitede bi hoca daha makbuldür.
  • yılda birkaç kontenjanın verildiği öğretmenlik alanıdır. sanılanın aksine sadece psikoloji ve sosyoloji değil aynı zamanda felsefe ve mantık gibi felsefe grubu derslerini de okutmakla sorumludurlar. bu değişiklik 2019 yılında 9 sayılı ttk kararı ile yapılmıştır. bu sebeple aslında çok daha fazla ülkemizin her yerindeki liselerde psikoloji öğretmenleri olmalıdırlar, 2368 psikoloji kodundan öğretmen istemeleri gerek idarelerin. galiba durum bu.
hesabın var mı? giriş yap