• dijital sigortacılık mottosu ile yola çıkmış ve 2017'de faaliyete geçmiş olan sigorta firmasıdır. zaten günümüzde tıpkı bankaların da yaşadığı süreç gibi, sigorta firmaları da yavaş yavaş fiziksek ortamdan çekilmeye başlamıştır.

    http://www.quicksigorta.com/ adresinde ikamet etmektedir.
  • adını ilk kez az önce internette gördüğüm firma.

    online teklif aldım, diğer firmalar en düşük 521 tl teklif verirken quick 386 tl verdi. acaba güvenebilir miyiz diye düşünürken, '24 saat destek' diye tanımlanan çağrı merkezini aradım ve telefonu açan olmadı. sonra baktım türk firmasıymış. bok atmak istemiyorum, gayet köklü ve kaliteli yerli sigorta firmaları var ama bu baştan savma işi yabancı bir şirkette göremezsiniz.

    sonuç olarak güven testi 1 dakika sürdü, sonuç: siktir et
  • quick sigorta benim anam değil babam değil ama trafik sigortası için neyin güvenini arıyosunuz acaba? sanki sigorta firmasıyla ayrı eve çıkacaksınız. bu trafik sigortası denen şey devlet güvencesi altındadır.
    sigorta şirketleri trafik sigortası yapmak istemez, hepsi bir tarafa kaçar zaten bu yüzden devlet "havuz sistemi" geliştirmeye çalışıyor.
    böyle bir dönemde sigorta kesmeye cesaret eden firma bulmuşsunuz bari sahip çıkın destek olun.
    herkes bir şeyler yapmak isteyenin kafasına vursun, sonra ceza yediğinde köşeye geçip "kimse sigorta yapmıyor, devlet bize bakmıyor" diye ağlasın... peeh
  • koalay sayesinde tanıştığım, akarı kokarı olmayan, işinizi güzelce ve güvenli bir şekilde halledebileceğiniz sigorta şirketi.
  • quick bence de güvenli yerli ve milli destek olalım.
  • sigorta süresinin bitimine bir hafta kala fiyat almak için bir generali acentesini (zira geçen sene en uygun fiyatları güya oranın verdiğini okumuştum sanki) aramamla varlığından haberdar olduğum kuruluş.

    karşıdaki hanımefendi generali sigortanın artık motosiklet sigortası yapmadığını ve en uygun fiyatın 210 tl ile quick sigortada olduğunu söyledi. geçen sene tavan fiyat uygulamasının sona ermesinden hemen önce sigorta yaptırmak zorunda olmam hasebiyle orta kalın bişeyler kıçıma kaçmıştı. bugünkü ekonomik konjonktür ve fiyat artışları göz önünde bulundurulduğunda önerilen rakamı cazip bulur hale gelmişiz.

    yok o sigorta güvenilir mi şudur budur diyenler hep olduğu gibi şimdi de olacaktır, ben bunu allah göstermeye bir kazaya karışırsam karşı tarafa vereceğim zararı tazmin için yaptırmıyorum arkadaşlar zorunlu olduğu için yaptırıyorum. zaten malumunuz olduğu üzere içinde motosikletin olduğu bir kazada karşı taraftan çok motosiklet ve sürücüsü zarar görüyor. bu yüzden motosiklette risk yüksek diyip motosiklet sigortası primini yüksek tutan tüm sigorta şirketlerine de kafam girsin. ha trafiğe çıkarak olası bir kaza halinde karşı tarafın sigortasından çok fazla emikleyebileceğim ihtimali nedeni ile yükseltiyorlarsa da ucu girsin.
  • ben yaptırdım kaskoyu en uygun bu firmaydı.
  • zorunlu trafik sigortası için sbm.org... üzerinden vermiş olduğu fiyat teklifi ile gerçekten sigorta şirketine sigorta yaptırmak için gittiğinizde; %25 oranında yüksek fiyat farkı olan yalancı firma.
  • mebdeinden iptal konusunda hizli islem yapan sigorta firmasi.*

    eski sigortacim çok iyi bir teklifle geldiginden bu şirketten aldığım policeyi iptal etmek zorunda kaldim.bir kaç saat icinde iptali ve iadeyi sagladilar.

    ayrica internet sitesi üzerinden kolayca sigorta poliçenizi satın alabiliyorsunuz. çok begendim
  • hasardan önce ve hasardan sonra olmak üzere iki farklı yüzleri var, allah göstermesin..

    müşterisiyle senli benli diyalog kuracak kadar lakayıt bir yer.

    sigortalına ödemiyorsun, mağdura ödemiyorsun e ne yapıyorsun o aldığın paraları, başka bir yerlere mi akıtıyorsun, başka işleri mi finanse ediyorsun, o yaptığın iş yasal mı, ne halt ediyorsun?

    sigorta şirketi diyemiyorum zira parayı alıyor fakat asla ve asla ödeme yapmıyor. bu tanıma göre de sigortacılık değil, başka bir iş oluyor yaptıkları inşallah maliye izliyordur da bari vergisini ödemiş olsunlar yaptıkları o başka işin, bari devlete bir faydaları olsun.

    hayırlı işler.

    (bkz: ucuz etin yahnisi yavan olur)
hesabın var mı? giriş yap