• geçen sene oynadığı oyunu unutun. rasheed, böyle bir oyuncu. canı istemezse, takımda ışık görmezse zahmet edip oynamıyor ama gaza gelirse, takıma güvenirse; sizi temin ederim, bu maçı kesinlikle biz kazanacağız diyebilecek moda giriyor. rasheed'i gaza getirecek, adam gibi oynamasını sağlayacak oyuncu belli: kevin garnett. garnett ve takım sağlıklı olursa, rasheed takviyesiyle beraber tekrar finale çıkarlar. rasheed, playoff zamanı havaya girip yine garanti vermeye başlar ve sözünün arkasında durabilen bir adamdır.
  • müslümandır.
  • hidayet için kötü konuşmuş beyefendi. ulan nba'de bin tane teknik foul almış bi adamsın şu ettiğin laflara bak..

    http://www.konyaliportlandlilar.com/…-sahtekar.html

    bu da hidayet'i suçladığı hareketin videosu, teallam:

    http://www.youtube.com/…b8w&feature=player_embedded
  • üçlük atmazsa ölecek hastalığına kapılmış basketbolcu. bu sezon sahaya çıktığı 23 maçta (tamamında kenardan gelmiştir) toplam 116 adet üçlük denemiş. maç başına yaklaşık olarak 5 tane oluyor. işin ilginç yanı ise sahada 20 dakika kalarak yapıyor bu işi. diğer ilginç nokta ise toplam üçlük denemesi, ikiliklerden daha fazla. sezonda şu ana kadar attığı 199 adet şutun, 116'sı üçlük.

    daha sağlıklı bir karşılaştırma için takımın iki numarası ray allen'ın rakamlarına göz atmakta fayda var. ray allen ortalama 35 dakika sahada kalarak toplam 101 adet üçlük atış denemiş.

    eğer bu bir taktik değilse, bizzat doc rivers kendisine bol bol üçlük at evladım demediyse, birinin kendisine hayatta üçlük atmaktan daha önemli şeyler olduğunu da hatırlatmalı derim.
  • nba'de teknik faul diyince ilk akla gelen boston celtics oyuncusu. kendisinin teknik faul almadğı maç sayısı çok azdır ve bu sene de 16. kez teknik faul alan rasheed bir sonraki denver maçında takımdaki yerini senelik teknik faul hakkını doldurduğundan dolayı alamıyacaktır. evet ağzının kurbanı olan rasheed benim onun hakkında bunları yazdığımı okuyup görse bana bile sataşıp teknik faul alırdı sen nasıl benim hakkımda böyle yazarsın diye. kendisine sakin ol şampiyon diyip sakin günler diliyorum...
  • kendi potasina basket atabilecek kadar meziyetli.
  • bütün sezon yattı, playoff ilk turuna takılmadı. doğu yarı finalindeki ilk cavs maçında çok kötü oynadı ve oyunculuğuna dair laf edildi. oyuncu ikinci maçta ben daha bitmedim cevabını verdi. canım isterse, 17 sayı ( 7/8 saha içi isabeti ) 2 reb ile oynarım, maçın x faktörü olurum dedi. celtics durumu 1-1 yaptı.
  • acayip yetenekli oyuncu. bakışlarıyla bile teknik faul alabiliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=in-w5oucms4
  • su an hakemlerin kapisinin onunde bekleyen oyuncu. hakemlerle "sadece konusmak" istedigini soyluyormus. (oha)

    http://twitter.com/duranla beto duran'in tweet'in den alintiliyorum.

    "rasheed wallace outside of the refs locker room. security telling him they're not coming out. shed says "just wanna talk"
hesabın var mı? giriş yap