• şu son 15 senenin bilhassa son 8 yılında aşırı ağır eleştirilere maruz kalmış sayın cumhurbaşkanımızın kıymetinin henüz anlaşılmadığı kanaatindeyim.

    şahsen konuşmam gerekirse, kırk yaşıma yaklaştığım şu günlerde geriye dönüp bakıyorum, rahmetli turgut özal'ı da acımasızca eleştirdik. bugün ise ülke içşn yaptıklarını farklı bir gözle göebiliyoruz. her yaptığı kötü değilmiş. hayatım "kenan evren kötüdür" fikriyle geçti. bakın bugün bırakın kötülenmeyi adı dahi anılmıyor. onca tantanaya maruz kalan süleyman demirel yahut bir dönem öcü kabul edilmiş sayın erbakan'ı bakın bugün nasıl anıyoruz.

    şu anda tam olarak farkında değilim ama illa sayın erdoğan'ın da kıymetini anlayacağımız günler gelecektir. yüce rabbimden dilerim ki tez zamanda kendisi de bir özal, bir demirel, bir erbakan gibi hak ettiği şekilde anılsın.
  • inşaat ekonomisinin patladığı gün.

    yüce divan'da yargılaması bittiği gün.

    uluslararası savaş suçları mahkemesinde yargılaması bittiği gün.
  • badem gözlü olur...
  • değerinin anlaşılması için önce bir değerinin olması lazım, diyerek beklenişe geçilen gündür.
  • her ay kiramı rahatça ödediğim, elektrik,su bilmem ne faturalarımı hem rahat ödeyip hem de kaçak kullanım bedelinin olmadığını gördüğüm gün, herkesin rahatça araba alabildiğini ev alabildiğini gördüğüm gün, düşüncelerini rahatça dile getiren insanları gördüğüm gün, hırsızlık, yolsuzluk, iltimas, din sömürüsü, ben yaptım olgusunu görmediğim gün, insanların eylem ve gösteri yürüyüşü yapma hakkının demokratik bir şekilde kullanmasına izin verildiği gün, lider olarak eleştirilmesinin neticesinde '' bu fetöcü '' diye yaftalanmadan insanların rahatça ülkeyi yönetenleri eleştirdiği gündür.

    bunlar daha da uzatılır ama sayfalar yetmez...
  • öldüğü gün anlaşılacak olandır. hayatı boyunca yaptığı tek yararlı eylem olduğundan mütevellit.
  • durun hemen vurmayın...
    bence de cumhurbaşkanı erdoğan'ın değeri henüz anlaşılmış değildir.

    kendisinin öyle ya da böyle görevi bıraktıktan 10-20 yıl içinde değeri anlaşılacaktır.

    bu süreç zarfında o gün hala hayatta olanlar erdoğan'ın bu ülkeye neler yaptığını görecektir.

    güç elden gittikten, bu düzen bittikten sonra anlaşılacaktır.
  • kendinden daha iyi satanın başa geldiği gün
hesabın var mı? giriş yap