• (bkz: fatal error)
  • turnusol kağıdıdır. 77 milyon içindeki seçmende ne kadar gerizekalı var, ne kadar ruhunu satan var, ne kadar pis fikirli varsa ortaya çıkarmıştır. bir kısım "halkı bölüyor" dese de bence iyi yapıyordur. herkes safını belli etsin ki zamanı gelince parazitlerden kurtulalım... başka da bir işe yaradığı henüz görülmemiştir.
  • kendine kazandırdıklarının yanında hiçbir şeydir.
  • (bkz: göt kılı)
  • kazandırdıkları değil kaybettirdikleri olacak o ..*

    - 2002-2012 yıllarında öldürülen kadın sayısı:4470

    -öldürülen çocuk sayısı: 184

    -2002-2011 yıllarında iş kazalarında ölen işçi sayısı: 10.804

    -2009 senesinde istanbulda meydana gelen sel: 31 ölü

    -roboski: 35 ölü

    -pamukova tren kazası: 41 ölü

    -afyon muhimmat patlaması: 25 ölü

    -reyhanlı saldırısı: 52 ölü

    -gezi olayları: 9 ölü

    -soma: 301

    ve daha yazılmayanlar ve bilinmeyenler..
  • gereksiz insanların varlığından haber olmamız ve bilinç.
  • (bkz: birlik ve beraberlik)

    yahu bu adamı hiçe saymayalım sevgili dostlar. acaba hangi devirlerde en son bu kadar alakasız insan birbiri için mücadele etmiş. adam resmen nefretiyle sevgi yumakları yarattı. seçime chp'den giren mhp'li belediye başkan adayının oylarına sahip çıkmak için seçim bürosuna gittiğimizde yanımızda siyasi görüşü hiç bizimkine benzemeyen insanlar da aynı amaç için orada değil miydi? gezi direnişinde o burnu düşse eğilip almaz dediğiniz doktorlar değil miydi yaralı var mı diye bağıra bağıra kendilerini ortaya atan. peki gazdan gözünüz yandığında talcid uzatan adamla tanışıyor muydunuz? aslında tipine bakınca muhtemelen hiç sizle aynı yerlere takılıyor olamaz. hatta hayatta en ufak bir ortak noktanız olamazdı onla değil mi? ama aynı şey için savaşıyordunuz o gün. eşcinsellik her zaman vardı. tamam belki hiç çok sevilen taraf olmadılar. ama bu dönemde lgbt yürüyüşlerinde onlardan olan kadar olmayan da vardı yanlarında. ve daha bir sürü şey... şimdi bakıyorum da çok da az şey kazandırmamış bu ülkeye aslında. ama yine de niye sevmiyorsun derseniz derim ki kazandırdıklarına eyvallah da peki ya kaybettirdikleri ?
  • (bkz: zulüm)

    (bkz: ayırımcılık)

    (bkz: sıfırlamak)

    (bkz: gemicik)
  • teğet, paralel gibi geometrik kavramların iyice pekişmesini sağlayarak, ülke insanları için matematiği daha sevimli bir hale getirmiştir.
  • korku.

    bugun ailecek yemek yerken kardesim ev babam arasinda gecen konusma aynen aktariyorum. ( alevi bir aileyiz ve kardesim 16 yasinda olup bu tarz olaylarla cok icli disli.)

    kardesim: baba isid turkmenistana giriyor madem turkiye neden yardim da bulunmuyor?

    baba: onlarin dini inanci, bizim hukumetten biraz farkli su an oyle bi yardim yapmiyor sanirim.

    k: ama yazik degil mi? bizim hemen yanimizda oluyor olaylar. buraya gelmemeleri icin bir neden de yok? o zaman ne olacak peki?

    b: kacacak yer ararsin (sakayla karisik)

    sohbetin devami var tabi, bu kadarla kalmadi ama, anlatmak istedigimi anlatmak icin yeterli olmustur.
hesabın var mı? giriş yap