*

  • babama aldığım, 15 dakika sonra brick ettiğim alet. 380 saat beklemem lazımmış siktiğimin bootloaderini açmak için. cümle alem beni siksin tekrar xiaomi ürünü alırsam.
  • 3 gündür 4-64 modelini kullandığım,fiyat performans açısından işlemci,ram,hafıza,yazılım,ekran kasa oranı,batarya bakın ne kadar çok şey yazdım ve bu telefon 1050tl.samsung a8+ tan tek eksiği ip68 su toz dayanıklılığı olan akıllı telefon.bu arada a8+ tr satış fiyatı 3300 tl.
  • babama aldığım cihaz. redmi note 4 kullandığım için bunu almadığıma hayıflandım biraz, özellik olarak hemen hemen aynı olsa da ekran gövde oranını çok iyi yapmışlar. onun haricinde aynı zaten, işlemcisi grafiği sağlamlığı ile canavar gibi. aynı özellikteki marka telefonlar 2000/2500 bandında, hadi iphone'u anlarım da bok var gibi gidip samsung a ve j serisi alanlara selam olsun buradan.
  • 999 liradan bim'de satılatacak* olan f/p ürünü.

    snapdragon 625 ve 4.000 mah batarya ile rahatlıkla 2 günü görebilirsiniz. ayrıca 18:9 orana sahip ekranı ile de segmentindeki modellerden sıyrılıyor.

    eşe dosta aldırmalık, bütçe dostu bir canavar.
  • 11 mayıs'tan itibaren bim'de 32 gb'lık versiyonu 999 tl'ye satılacak telefon
  • bugün 1100 tl'ye 64gb/4gb modelini satın aldığım telefon. ilk gün için artılar ve eksiler;

    + parmak izi okuyucu hızlı ve hatasız.
    + ekran kalitesi çok iyi.
    + kamera fiyat/performans olarak çok iyi.
    + ses kalitesi güzel.
    + herhangi bir kasma , ısınma ya da program hatası ile karşılaşmadım.
    + pil ilk gün için harika iş çıkarttı.

    - ekran bazen dokunuşları algılamıyor. biraz sert dokunmak lazım.
    - yüklediğiniz app'ler beyaz çerçeve içerisinde görünüyor. şık değil.
    - ekran koruyucu yok.

    şimdilik bu kadar
  • anneme aldığım ve çok beğendiğim telefon. hız, performans oldukça iyi. kamerasının fotoğraf ve detayları fiyatına göre iyi. oyun performansı ve pil performansı iyi.

    gel gelelim ekran kontrastı berbat. güneş ışığında tam parlaklıkta bile ekran doğru düzgün görülmüyor. yapacağım iş itibariyle telefon işimi bu nedenle görmüyor. ekran parlaklığı güneş altında sorun değil, gider gölgede bakarım diyorsanız düşünmeden alınabilir. şunu da halledebilselerdi kusursuz bir telefon olacakmış. hızlı şarj desteği de yok diğer bir eksiği de o.

    düzeltme: hızlı şarj desteklediği söyleniyor.
  • sony xperia z2'yi 4 yıldan fazla süre kullandıktan sonra edindim kendisini. aslında lg g6 ya da sony xperia xz1 arasında kalmıştım. fakat telefon fiyat performansta o kadar canavardı ki duyarsız kalamadım. 2.000-2.500 bandında kırılmaz, su geçirmez özellikli bir şey bakarken birden fikirler değişti ve 1.000 liraya bunu alayım, 2 sene kullansam aynı hesap dedim. bir de açıkçası 6.00 ekran ve mavi arka kapaklı modeli baya hoşuma gitti.

    yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum iyi ki de almışım. telefon 6.0 inç olmasına rağmen 5.2 inç xperiamdan çok az büyük. dolayısıyla hala cebime giriyor. renkler, ses, parmak izi okuyucu, kamera, hız kusursuz. klavyesine hiç alışamadım. şarjı normal kullanımla 2 gün, yoğun kullanımla 1,5 gün gidiyor ki ben akşamdan akşama şarj edeyim, arada beni terste bırakmasın kafasındayım. yeterli yani. zaten batarya 4.000 mah. yani telefon aslında daha verimli değil fakat kapasitesi daha yüksek diyebiliriz.

    güvenlik zafiyetini almadan araştırmıştım. kendimi ikna ettim almadan önce. bankaya, falan giriyorum allah sonumu hayır etsin. o kısımda hafif bir kuşku var kafamda.

    şimdilik memnunum sözlük. şarj cihazı uyumsuz gerçekten ama cepport sağolsun yanında bedava dönüştürücü de yollamış. epey sevindim ve takdir ettim. hızlı şarj desteği var.

    almayı düşünüyorsanız alın. 1.000 liraya daha iyi telefon olduğunu sanmıyorum.

    edit: güvenlik zafiyetiyle ilgili mesajlar geliyor. şimdi şöyle arkadaşlar; xiaomi eşlemeyi açarsanız kişisel verileriniz gidebiliyor. ne ne kadar gidiyor açıkçası bilmiyorum ama bende eşleşme kapalı. xiaomi'nin kişisel veri gönderme olayına karşı apple da yolluyor diye bir argüman var. orasını da bilmiyorum ama riske girme eğilimde de değilim.

    şarj olayı gerçekten muazzam. sony xperia z2'de navigasyonu açtım mı full şarjı 3 saatte yiyordu. geçenlerde karşıya geçerken navigasyonu açtım, kapamayı unutmuşum, 7-8 saat sonra eve vardığımda farkettim. şarjım hala %60'ın üzerindeydi, giderken de full değildi. akşam şarj edin diye uyarı çıkıyor, ertesi gün öğlene kadar gidiyor. gece bitecek alarm çalmayacak diye hiç panik yapmıyorum. tasarruf olsun diye bluetoothu gpsi kapatmıyorum. telefon kesinlikle hızlı.

    şu ana kadar bir kere düştü, aha sıçtık dedim ama çizik çatlağı yok. yine de sağlamlığını denemeye de güvenemedim açıkçası.

    telefonu kesinlikle öneriyorum fakat açıkçası şu anki aklım olsa xiaomi'nin 2.000 tl üstü modellerine yönelirdim zira bende çin malı telefon algısını düzeltti.
  • dün tüm gün evdeydim; şarj %1 iken 1 gün 4 saat bekleme süresi ve 14 saat 40 dakika ekran süresi ile hayranlığım katlanmış çançinçon ürünü.
  • xiaomi'nin harika telefonu. gm 5 plus rezaletinden sonra şahinden inip mercedes'e binmiş gibi hissediyorum. resmi olarak türkiye pazarına girdiği için garantide artık sorun olmaz.
hesabın var mı? giriş yap