• boya, tatlandirici ve koruyucu madde icermedigi, tamamiyle dogal oldugu soylenen hap. islerligi 5-alpha-reduktaz enziminin inhibisyonu temeline dayanmaktadir.
  • şampuan ve tonik olmak üzere saç güçlendirici / dökülme engelleyici ürünleri bulunan firma. tonik, saç diplerine masaj yapılarak kullanılıyor.
  • kafa derimden fransız farı kıvamında göz kamaştırıcı sinyaller almaya başladığım dönemde ağlayarak girdiğim eczanede kaktırılan pazarlama harikası.vaatleri şu şekilde sıralayım
    -saç diplerindeki iltihapları azaltması
    - saçlarda gürleşme ve canlılık
    -zayıf olan saçların yerine güçlü olanların bi daha kaybolmamacasına çıkması
    ve zart zurt
    elimde ne var derseniz şu ana kadar gözle görülür bir değişiklik sağlamadı. saçların deviniminin yavaş olduğu tümden geliminden ilerlersek belkide konuşmak için daha erken ama daha iyi bi yolu mutlak vardır. araştırın ilim çinde de olsa gidin alın bulun getirin bizde yararlanalım saçlar seyrek dolaşmayalım ...
  • birkaç dakika beklettikten sonra ılık su ile durulanması gerekiyor şampuanının lakin pek bir işe yaramadı.. bir umuttur yaşatan insanı diyerek bioxcin'i denemeye başlıyorum.*
  • saç dökülmesine karşı geliştirmiş olduğu şampuanını iki ay boyunca kullandım. sonra saçlarımdaki aşırı yağlanma ve dökülmenin artmasından dolayı bırakmak zorunda kaldım. aslında bu şampuanın iki aylık kullanımda pek bir işe yaramayacağı bunu adam gibi en az beş altı ay kullanmam gerektiği söylendi ama eğer bir kaç ay daha kullansaydım kafamda saç kalmayacağından emindim.
  • hızlı bir dökülme sürecinde olmasa da, yıllar içinde azaldığı kolayca anlaşılabilen saçlarım için doktor tarafından "revigen kullanın saç çıkartır" şeklinde çok özgüvenli bir cümle ile tavsiye edilmiş şampuan.

    satın almaya karar verdikten sonra, eczacidan da diğer saç dökülmesi şampuanları tarım bakanlığından onaylı revigen ise sağlık bakanlığı onaylı olan tekdir şeklinde bilgi alınan şampuan.

    bu morallerle kullanmaya başladım, doktorun reçetesine göre önce kepek şampuanı daha sonra revigen şampuan kullanma şeklinde devam ediyorum, kepek ve kabuklanma olayları ciddi derecede azaldı, ama saç çıkarsın hayaline girmeden var olanlar mümkün olduğunca benimle kalsın düşüncesiyle, etkili olup olmadığını yıllar sonra anlayabileceğim sanırım.
  • 3 ay boyunca çok düzenli bir şekilde hem şampuanını, hem hapını hem de o iğrenç yağlı toniğini kullandım. sonuç hiçbir şey. kesinlikle işe yaramıyor. dikkat edin paranız boşa gidiyor.
  • tabletleri, şampuanı ve losyonu denedim. şampuanı ve losyonu saçları birbirine yapıştırarak daha da berbat görünmesine neden oluyor. ürünlerin hiçbir faydasını göremediğim gibi saçlarım daha da ince görünmeye başladı ve yağlandı.
  • saçınızı baştan çıkarır şeklinde bir sloganları var. türkiye sınırları içinde başarılı bir slogan denebilir.

    (bkz: kıvırcık mıvırcık idare edicen artık)
  • saçlar dışında vücudun diğer yerlerinde kıl artışına neden olabilen tablet.
hesabın var mı? giriş yap