• amerika'yı dolandırdığı için değil, türkiye'de sağlanmayan adalet sağlandığı için mutlu olan cücüktür. aksi halde bana ne lan. amerika'da yakalanan adamın türkiye'de bu kadar haber olması da tamamen türkiye'deki adaletin işlememesi yüzündendir. şimdi ebru düşünsün.

    bu arada soğan cücüğü de hakaret midir bilemedim ama hakaretse nasıl bir hakaret? biri bana cücük dese gülerim.
  • engellenilesi aktrol yazarının baslıgıdır.

    yazar engellenecek:engelle.
  • --- spoiler ---

    rıza sarraf ve diğer iki isim hakkında; amerikan devletine karşı sahtekarlık suçlamasıyla 5 yıl, uluslararası acil ekonomik güçler yasası'na muhalefet suçlamasıyla 20 yıl, kara para aklama suçlamasıyla 20 yıl ve banka sahtekarlığı suçlamasıyla en az 30 yıl hapis cezası olmak üzere toplam 75'er yıl hapis cezası isteniyor.
    miami fbı ofisi, rıza zarraf'la ilgili gelişmeye dair "bu karar bu tür işlemleri yapanlara gözdağı olacaktır." ifadesini kullandı.
    --- spoiler ---
  • başlığı açan tuvalet terliğine benim de bir söyleyeceğim var.

    -- hürriyet gazetesi washington temsilcisi tolga tanış'ın haberine göre bölge yargıcı richard berman’ın baktığı davada, savcılık zarrab ve diğer iki şahıs için abd’yi dolandırmaktan beş yıl, abd’nin iran yaptırımlarını ihlal etmekten 20 yıl, bankacılık sahtekârlığından 30 yıl ve kara para aklamaktan 20 yıl olmak üzere toplam 75’er yıl hapis istedi. --

    reza zarrab tutuklandı

    linkte verdim o beynine gitmiştir umarım..
  • iran’a yönelik abd yaptırımlarını delmek, kara para aklamak ve bankacılık yolsuzluğu ile suçlanıyor. sadece ambargo delmek değil. türkiye'de rüşvet suçlarında adı geçmiştir. sütten çıkmış ak kaşık olmadığı aşikar. çok da iyi olmuş güzel olmuş. cücüğüm ben.
  • buna üzülen bir orospu çocuğu olmaktan iyidir.
  • dünden beri böyle saçma sapan bir başlık açılsın diye beklerken, geç kalmadan atak geldi.
  • beyinsizin anlamaması kadar normal bir sevinmedir. o bankacılıkta yapılan sahtekarlık ve kara para aklama, türkiyeye yapılan petrol ticaretinin paraları ey beyinsiz!
  • dün önüne yatanların bugün altına yatmaya da hazır olduklarını gösteren veryansın.

    dikkat edin altına yatarken bu sefer zarrab ın üzerinde bir de siyahi bir kardeşimizin olma ihtimali de var. ucu size de dokunmasın.

    ülkenin içine ettiniz algı oyunlarınızla terbiyesiz adamlar. utanmanız olsun da susun artık.
hesabın var mı? giriş yap