• kaan savaşa daldığı gibi tek bacaktan alıp devirirse rızayı patates eder.
  • rızanın hiç güreş tecrübesi yok aga, savaş gibi devirip alır aynen. yapsın o hareketi rızaya bak ne oluyor hahahahahah
  • olum siz manyak mısınız lan? rıza dediğiniz adam kaan'ı anahtarlık diye çükünde sallar. o kadar da değil amk. hatta kaan'a benim entrymi gösterin o bile "az bile demişsin abi" der.

    edit: imla
  • siz siz olun amatör olarak bile güreşle uğraşan birisine hayt huyt etmeyin.
  • bu çocukça karşılaştırmayı yapanı anlayacağı dilden uyarayım.

    televizyonda eskiden pokemon oynardı. bir bölümde snorlax vardı uyuyan. roket takımı bununla uğraşıyordu. bu uyanıp elini bir sallamıştı, roket takımı pokemonlarıyla birlikte ufukta yok olmuştu.

    heh bu karşılaşmada da yaşanacak olan odur.
  • kaan kazgan dövüşten sonra soyadını kayaalp olarak değiştirmek istediğine dair mahkemeye başvuru yapmalı.*
  • rıza'nın büyük abdesti kaan kadardır..
    ve güreşçi her versusu alır..
  • sene 2008 ya da 2009, o zamanlar üniversitenin amerikan futbol takımındayım. haftasonları da okulun besyo bölümünün olduğu yerde açık/kapalı idman yapıyoruz. çevre saha ve alanlarda da üniversitenin her spor takımı var ve idman yapıyorlar.

    yaptığımız spor gereği hayvan gibi idman yapıyoruz ve gerçekten de hayvan gibiyiz.

    biz moladayken, 2 abi geldi yaşları o zaman bizden 5-10 yaş daha büyük. ama abilerin de bir maşallahı var yani. bodybuilding tipler değiller ama harbiden dolu duruyorlar. molada sohbet ettik epey, ikisi de internetten vs amerikan futbolu maçlarına birkaç sefer bakmış, seviyorlarmış merak da etmişler. biz de o zaman her idman sonu kısa turdan mutlaka bir maç yapıyoruz.

    baktık abiler çocuk gibi hevesli ve çok da efendi adamlar hızlandırılmışından anlattık. size uyarsa gelin kıyafet de var giyinin katılın dedik. zaten takım içi maç, abanan yok sakatlık yok herkes soft oynuyor.

    adamlar bizim hayatımızı s.kti beyler, böyle bir kas yoğunluğu böyle bir kondisyon yok. abiler defansta duvar, hücumda tank gibiler. kuralları tam bilseler ve oyun pratikleri olsa sırt sırta verip s.kemeyecekleri adam yok sahada. *

    idman maçı bitti, herkes yayıldı suya abandı. dedik abi siz ne yer ne içersiniz. açıkladılar da sağolsunlar uzun uzun biz de o zaman anladık ki meğerse abiler millilik görmüş eski güreşçilermiş. *

    özetle, dünyanın neredeyse en eski sporlarından olan güreşi siz siz olun hafife almayın. gözlerimizin önünde abiler ne darbeden sarsıldı ne de değdiği adam yerinde kaldı. bir de işin içine vuruş girse gerçekten iyi bir güreşçi adamın içinden geçebilir.
  • rıza'nın, kaan'ı kündeye alıp yıldızları saydıracağı versus olacaktır.
  • pandeminin hemen öncesi kurum takımı koçumuz bir antrenmandan önce bizi arayıp bugün güreşçi bir arkadaşım var onunla antrenman yapacaksınız dedi. gittik. gitmez olaydık. o aralar da kondisyon ve güç olarak acayip iyi antrenman yaptığımız dönemler. güreşçi de en az 50 yaşında bir abi. biraz güreşçilerin yaptığı antrenmanlardan yaptık. sonra dedi ki hepiniz tek tek benimle güreşeceksiniz.

    güreşmez olaydık. boyum 194, kilom o dönemler 90 falan. abi tüm takımı duvardan duvara vuruyor. 190lık nice yiğitler ne taklalar atıyor. böyle bir şey yok. adamı kesmeyince hadi şimdi kendi aranızda güreşin dedi de biraz eğlendik.

    siz siz olun hiçbir güreşçiyi hafife almayın. ben böyle bir güç hayatım boyunca görmedim.
hesabın var mı? giriş yap