• royal canin'in 1-7 aş arası kısırlaştırılmış kediler için piyasaya sürdüğü kedi maması. diğer royal canin ürünleri gibi pahalı ancak genel anlamda kedim çok seviyor. hatta aynı mamanın yaş halini değil kuru halini seviyor.

    piyasada 2 kiloluğu 70 lira gibi terbiyesiz bir fiyata satılıyor.
  • 15 kg lik paketi 350 liradan satılıyor. acaba satın alıp ufak poşetlere koysam bozulur mu merak içindeyim. bu şekilde alınca kilosu 23 liraya geliyor. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim nasıl bir yol izlemem konusunda.
  • her kuru gıda ürünü gibi hava geçirmeyen bir saklama kabına bölebileceğimiz kedi maması markası.
    serin ve kuru yerde saklamanız gerektiğini yazmadım farzediyorum.
  • bizim evdeki gurmenin yediği tek kuru mama markası. bir yıldan fazladır kullanıyoruz oldukça sağlıklı, herhangi bir sorun yaşamadık. ek olarak da tüyleri epey parlak. gören hangi mamayı yiyor diye soruyor öyle diyim. biraz pahalı ama tavsiye ederim. gerçi bu ara her ay zamlı alıyoruz ama yapacak bir şey yok gibi :/

    ekleme: n&d 'ye geçtik.. mamadan yana sorunumuz yoktu ama daha da kalitelisi olsun arayışımız bu markaya itti. senede en az 2 kez ziyaret ettiğimiz veterinerimiz çok sağlıklı olduğunu söylüyor.
  • kısırlaştırıldığı günden beri hep bu mamayı yemiş olan kedime ulaşımsal ve bütçesel nedenlerden dolayı başka mamalar denetmek zorunda kaldım (n.d., pro choice, proline vs) ve maalesef kepekten idrar yolları enfeksiyonuna bir sürü sorunlar yaşadım. şu an hâlâ tuvaletten sonra poposunu soğuk zemine sürme akışkanlığını düzeltmeye çalışıyorum. defalarca veterinere gidildi, parazit ilaçları ve damlalar kullanıldı. ben ettim, sizler etmeyin. pahalı olmasında gerçekten bir hikmet varmış. eğer kediniz bu mamaya alıştı ise ödün vermeyin çünkü miniklerin sağlık sorunlarıyla uğraşmak manevi olarak da maddi olarak da daha zor.

    not: bu alışkanlığı yenmek konusunda tavsiyeleri olan varsa lütfen mesaj kutumu yeşillendirsin.
  • benim için dünyanın en iyi kedi mamasıdır.kilosu 30 tl olan mamayı da denedim,90 tl olanıda,daha iyisi yok.
  • bu sabah ankara'daki canım kuzenim sağolsun oğluşuma doğumgünü hediyesi olarak iki kilosunu yollamış bu markanın. normalde pro plan yada cat performans veriyorum oğluma umarım bu markayı da sever oğluşum.
  • çok ciddi miktarda sahtesi piyasada dolaşan mamadır, özellikle yeni 100-200 satışı olan satıcılardan alınmaması gerekir; mutlaka veteriner ya da yüksek satışı olan petshoplardan almaya çalışın. sahtesini paketinden anlamak şimdilik mümkün, sahte paketler biraz daha kötü oluyor ama dikişine kadar yapmış allahsızlar... royal canin abd ve türkiye'ye bu konuda defalarca şikayette bulunmama rağmen hiçbir geri dönüş bile alamadığımı da ileteyim buradan. petshoplarla da konuştum onlar da aynı dertten muzdarip. muhtemelen tarihi geçmiş mamaları alıp paketliyorlar.
  • 15 kilosunun fiyatı 1150-1250 aralığına çıkmış kedi maması.

    ucuz muadili yok. bulamadım. böbreğimi satacağım kediler için yakında.
  • az önce 1 kilosuna 110 lira verdim. aldığım yer ise toptancı gibi bir yer. yani piyasadan 20 lira civarı ucuz oluyor genelde. bu mamanın muadilini bilen varsa ve yeşillendirirse çok sevinirim. zira kendim 5 gündür canım istese de döner yemiyorum pahalı diye*.
hesabın var mı? giriş yap