• gittikçe açılıp saçılmış bir arkadaşımız.nerde o 3 yıl önceki sümsük nerde şimdiki çılgın genç.fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla galalara takım elbise altına converse giyerek gidip rupeeeaart diye çığıran sevimsiz ingiliz kızlarına kuulluk yapıp ulan ne bu ya şeklinde kameralara gülen bir insan.hmmm..
  • 2006 yapimi driving lessons ta boy gostermis ginger. ablasi yer onu.
  • gayet serinkanlı bir tipi olan ingiliz aktör. tam adı rupert michelle grint tir. (ama kimi kaynaklarda rupert michael grint diye geçmektedir.) filme seçilme süreci hakkında şunları söylemiş:
    “newsround’a göndereceğiniz bir resminiz ve kendiniz hakkında birkaç bilgi ile sizde seçmelere katılabilirsiniz ilanını farkettim. kendimle bir video yaptım, ilk olarak (ne yazık ki) bir kız olan tiyatro öğretmenime rol yaptım ve sonra da ron olmayı ne kadar istediğimi anlattım ve birşeyler yazdım ve yolladım.”
    ve ayrıca (bkz: ron weasley) ve (bkz: driving lessons) ve (bkz: thunderpants) ve son iki filmde canlandırdığı karakterler için,
    (bkz: alan allen) ve (bkz: ben marshall)
  • tam şu aralar adı lily allen ilen anılan kızılcık kıyamet en bir sevdiğim insanlardan. oeehh dediğinizi duyar gibiyim ama ne yani magazine güven bu kadar mı azaldı? çok güvenilir bir siteden okudum*. çocuğunu düşürdükten sonra lily'i teselli ediyormuş kendisi. hatta uğruna hannah murray'den ayrılmış.
    (bkz: eksi sozluk magazin servisi)
  • daniel radcliffe her geçen gün biraz daha garipleşirken** kendisi gittikçe hoşlaşmaktadır. hele bir de gala fotograflarına bakarak, takım elbise - converse ve turuncu saç uyumuyla pek süper olduğunu bile söyleyebiliriz.
  • domuz gribine yakalandığı söylenen harry potter filmlerinde ron karakterini canlandıran oyuncu.durumu şimdi iyiymiş.
  • bir de böyle birşey var:

    http://fukung.net/v/6141/thunderpants.jpg
  • cherrybomb adlı filmde ne kadar büyüdüğünü gözlerimizle gördüğümüz ingiliz aktör. keşke büyümeseymiş lan! küçükken sümük gibi bi tipti, tek özelliği oyunculuk kabiliyetinin güçlü olmasıydı. şimdi heykel gibi vücut yapmış, zaten bembeyaz teni var adamın. (son harry potter filminde de şahit olduk) bir de o nasıl bir gülüş, yandan çarklı. vay arkadaş. celebrity crush bir yana, bu şahıs gerçekten iyi oyuncu. zaten artık "eğitim meğitim işlerini bırakıcam, oyunculuğuma önem vericem hacı" diye de bir açıklama yapmış. iyi de olmuş, ingiltere'den çıkan büyük aktörlerin arasına girer belki. severek izleyeceğiz.
  • harry potter serisinden sağ çıkacağını düşündüğüm aktör.
    artık aktör diyebiliriz çünkü bana kalırsa bu şeker çocuk kendini ispat etmiştir.
    muhteşem üçlünün oyunculuk adına en birikimli olanıdır.
    sempatiktir,şekerdir,yerim ben onudur.
  • resmen harry potter'la büyümüş insan. ron'un etkisinden midir nedir hep bi sempatiyle baktığım, harry potter filmindeki ana trio'dan en yetenekli olan kızıl oyuncu.
    sonuç olarak (bkz: kedi canını senin)
    (bkz: evde beslenir ki bu)
hesabın var mı? giriş yap