• marmara üniversitesi, sosyal bilimler enstitüsü' nde işletme profesörü.
    işletme yönetimi, krizde yönetim, değer hedefli işletmecilik gibi derslere girmektedir. çağdaş yönetim bilimi, bilim, felsefe ve metodoloji araştırmada yöntem problemi, değer hedefli işletmecilik gibi bulması zor olan kitapların sahibidir. dersi süper zevkli anlatır, sınavlarda pis çakar. okulun karizma hocalarında kanımca emre burçkin'den sonra ikinci sırada yer almaktadır.
  • marmara üniversite işletme fakültesi, yönetim ve organizasyon bilim dalında görevine devam etmektedir. son derece sıcak kanlı, yardım sever, özellikle lisans üstü öğrencileri ile yakından ilgilenen bir hocadır. toplam kalite alanında, türkiye'nin öncülerinden biridir. zamanında bu iş ayağa düşmemişken ingiltere'de gidip işin eğitimini alan, tky felsefesini memlekete akademik olarak taşıyan hocalardandır. örgüt yapısı ile yakından ilgilenir. işletme akademisyenlerinin, kitaplara gömülmekten öte sahaya inmesi ve iş yapma biçimlerini yakından görmesi taraftarıdır.
  • her sene kendi kitaplarını öğrencilere kakalayan hoca türünün şanlı temsilcilerinden. tabii amk kitapları da satılmasa nereden kazanacak bu 'profesörler', yetmiyor maaşları kendilerine. kodumun kitapları da 20 liradan başlıyor, yayıneviyle el ele öğrenci sikiyorlar kısacası.
  • bilim, felsefe ve metodoloji kitabının yazarlarındandır...
    (diğer yazar: ata özdemirci)
hesabın var mı? giriş yap