• verdigi ilandan karakter analizi yapilabilecek ilan sahibidir.

    kalbini kirarim= dogruari soyluyorsun ve bu benim isime gelmiyor.
  • genelde boya takıntısı olanlarla da iletişim kurmamayı tercih ederler.
  • çünkü "pazarlık veya takas teklif edenin a..... koyarım" yazınca ilanı yayınlamıyorlar. onlar da kibarca bu şekilde bir çözüm üretmişler.
  • pazarlık sünnetir ama usülünce.
    pazarlık yoktur yazan tonla kişiden pazarlık ederek mal aldım hiç biri de kalbimi kırmadı.
    ama zarzalak takas teklif eden örnek vereyim gtx karta "ayvalıktaki eşeğimin sikiyle takas olur mu, üste samanla semer de veririm" yazan ya da "o modelin miyadı çoktan doldu elinde kalır onu satamazsın, vereyim yarı fiyatını ver şunu hacı, bak nakit trink vericem" diyen ölücü denyoların kalbi rahatlıkla kırılabilir.
  • kafa kıracağına kalp kırmayı tercih ediyordur. bi kutu kürdan gönderebilirsiniz. kürdan kıran kalp kırmaz. devamı sonra :)
  • kırmızı çizgileri olan satıcılardır.
    bu tip satıcılarla telefonda hiç fiyat konuşmayıp, gidip, görüp beğendikten sonra fiyat konuşulmalıdır. çünkü sonuç odaklıdır, çünkü telefonda fiyat konuşan müşteri lakayittir onlara göre..

    haksızda sayılmazlar aslında, düşünsene sen x malına 95 yazmışsın, adam aramış 85 olur mu diyor.. daha telefondayız, demek gelse bi 5 de öyle silmeye kalkacak..

    hayır ben arabamı satıyorum, takas olmaz yazmışım, arsayla takas nereden çıktı ? halı-kilim-cep telefonuyla takas olur mu diye soranlar var gercekten..

    ben mesela araba alırken önce açıklamasını okuyorum, sonra arayıp sahibine bu bilgileri teyid ettiriyorum, daha sonra kafama takılan yerler varsa onları da soruyorum. sonra sadece ve sadece adres ve zaman aralığı konusunu netleştiriyorum. bu sayede karşıdaki kişi de "-aa bak bu arayan adam alıcı, gelip bakacak buna vereyim gitsin" moduna giriyor.

    eğer telefonda fiyat sorsaydım " aa bak bu arayan ölücü" dikkat edeyim de fazla düşmeyeyim moduna giriyor.

    ve emin olun son fiyat sormadan gittiğinizde daha çok indirim alıyorsunuz. çünkü ilkinde satıcı size satmak istiyor, ikincide siz almak istiyorsunuz..
hesabın var mı? giriş yap