• kadının edilgenliğinin düzeyinde makbül olan erkektir.
    her kadının edilgenlik derecesi farklıdır
    .
  • kendini mal addeden dişi kişi için sorun olmayacak eylemdir. zira feministlerden uzak durmakta fayda vardır. zira onlar sahiplenilmek için değil sahipleri yok etmek için doğdular.
  • burada sahiplenen erkek sandıkları kişi; genelde kompleksli, sevgilisini elinden alınmaması gereken bir oyuncak olarak gören; kaybedeceğim sandığından işte bu yüzden ortalığı ayağa kaldıran erkektir.

    halbuki güzel olan saygıyla harmanlanmış; aşkın dışarıdan gelen değil; türk dizilerinin şiddetinden özenti değil; içten, yürekten, kendiliğinden dışa yayıldığı biçimidir. sevgiline niye varoş gülü muamelesi yapasın?! kişiliği oturmuş bir kadın zaten sevilir ve çiftler birbirlerindeki aidiyetin farkına varırlar. bunu barzo gibi göstermenin alemi kalmaz böylece.
  • geri zekalıdır. net.
  • neyi sahiplendiği ile doğru orantılı olan durum. mesela motorunu sahipleniyorsa sorun yoktur ama bir insanı sahipleniyorsa sonucunda üzülecektir
  • patentini alır.
  • repliği şöyledir
  • daima yalnız kalan erkek.
  • çok yanlış anlaşılmakla birlikte, “maço erkek” ile karıştırılan erkektir.

    beyler diyelim ki sevgilinizi, ortamınıza sokup arkadaşlarınızla tanıştırdınız. 1-2 kez hep birlikte takıldınız ve her şey gayet iyi hoş iken arkadaşlarınızdan biri kıza hoş olmayan, “aşırı” birtakım şeyler söylemeye başladı. aranızda yaptığınız argo küfürlü geyikleri kıza da yaptı diyelim. kendisi nerede duracağını bilmeyen biri...
    siz orda “oha, bi yavaş” diyebilmelisiniz çünkü sevgiliniz ortama yabancı ve sizin misafiriniz olarak o ortamda.
    ha bunu yapmak yerine gülüp geçmeyi tercih ederseniz iyi bir ev sahibi değilsiniz demektir.
    kaldı ki ben bunu birbirini tanımayan iki arkadaşımı tanıştırdığımda ve ortamda biri diğerinin üzerinden ego kasmak suretiyle, masaya gömme çabalarına girdiğinde bile yapıyorum. çünkü o insan benim için orda ve benim yüzümden onunla muhattap...

    esasen bunun erkeklikle kadınlıkla da ilgisi yok, bir ilişki yaşıyorsanız, o kişinin arkasında durabilmelisiniz. “sahiplenen” tam olarak budur.
    günün sonunda kadın ilişkisinin ve kendisinin arkasında duran adamı seçtiğinde “kadınlar maço erkek seviyor” diye ağlıyorsunuz. halbuki siz, size gevşeklik yapılınca keh keh gülen bir kadını tercih eder miydiniz?
    bekarınız gevşek sap arkadaşlarını dizginleyemiyor, evli olanlarınız anasını yengesini. sevgilinizin arkasından sallayan sallayana fakat “o benim sevgilim, lütfen biraz daha yavaş, biraz daha dozunda” diyecek bir delikanlı yok.
    “sahiplenmek” kadının eteğine karışmak, dekoltesine karışmak, gittiği geldiği yerlere karışmak gibi saçma sapan bir şey değildir.
  • benim efenim sahiplenirim böyle hayvanımsı bir biçim de hemi de, ha özümüzde hepimiz heayvenız o başka
hesabın var mı? giriş yap