• başlık aslında sahipsiz.köpeğin caretta caretta yumurtalarını yemesi olacaktı.

    antalya belekte sahipsiz patili dostumuz caretta carettaların yumurtalarını yemiş. aslında sadece oyun oynamak istemişti caretta carettalar da yumurtalarını başka yere koysaymış.

    https://twitter.com/…?t=7dx5ouhb8avyzve5uhlohq&s=19
  • o hayvanlar doğduktan 15 sene sonra anca yumurta bırakabiliyorlar. bilim insanları bunların yumurtalarını tespit edip koruma altına almak için uğraşıyorlar.

    niye?

    kaskafalı bir itperestin besleyip çoğalttığı itlerden biri yesin diye tabi.
  • doğanın bi döngüsü var. köpekler çok aç kalınca kendi dışkısını da yiyor. köpeklere de üzülün o zaman nedir bu sokak hayvanlarına olan düşmanlığınız. dili yok ama canı var.
    kedi fareyi öldürünce sorun yok. kuşlar caretta yumurtalarını yiyince sorun yok,aslan geyiği avlayınca sorun yok,sansar yılanı boğunca sorun yok ama köpek caretta yumurtası yemiş,köpeklere ölüm.

    edit: bi ton mesaj gelmiş anama söven mi dersin beynimin varlığından şüphe eden mi dersin. köpeğin ana öğünü caretta yumurtaları değil,video da köpeğin yumurtayı yediği görünmüyor ama kazma içgüdüsü var evet,videoyu çeken de bir insan ve gayet keyifli şekilde videoyu çekiyor. ben köpek manyağı bi insan değilim,hatta görünce 3 metre öteden yürürüm yolu uzatırım,sokak köpeklerinin sorun teşkil ettiğininde farkındayım ama bi salak herifin çektiği videodan ötürü ki yumurta yendiği de görünmüyor yine bütün sorunu köpeğe yüklemiş olanlara kızıyorum. bu hayvanları devlet kısırlaştırsın.işkence etmesin öldürmesin. uyutacaksa da uyutsun. ama azcık merhametli olun. sizin bu kininiz sonucu konya da barınakta gerçekleşen hayvan katliamına yol açtı hayvanlar kafasına kürek vurula vurula öldürüldü.
  • ben videoyu çekene takıldım. durdurabilecek durumda olmasına rağmen arkadaş videoyu çekip popi olmayı tercih etmiş
  • köpek tapar amciklar böyle durumlarda meydanda olmazlar..
  • yetişkin bir köpektırsarın köpek düşmanlığından caretta caretta yumurtaları savunucusu kılığına bürünecek kadar aciz olduğunu gösteren başlık.

    aynen kanka çok önemsiyosun caretta caretta yumurtalarını. hadi şimdi sırada kuşları avlayan kediler var.
  • caretta carettaların hatalı olduğu durum.
    yumurta bıraktığı yere köpek maması koysa böyle olmazdı.
  • sana şimdi burada ; doğanın kanunları, besin zinciri, hayvan ve insan arasındaki farklar falan filan... paragraflarca bilgi verebilirim lakin şunu demekle yetineceğim :

    (bkz: çok cahilsin keşke ölsen)
  • belgesel izlerken aslan geyiği, fili ve benzerini yiyince üzülenlerden değilim. gayet de olağan karşılayıp "vay be nasıl yedi afiyet bal şeker olsun" diyenlerdenim.
    ama bir insan aslanı ya da geyiği vursa o zaman kahroluyorum işte. hayvan hayvana yapsın ama insan hayvana yapmasın.
    bir de şu sokak köpeği düşmanlığından vazgeçin ya. ülkede bir sürü sorun varken tek sıkıntı sokak köpeği kalmış gibi köpeklere sarıp sarıp durmayın artık.
  • yav yeter ya şu caretta caretta yumurtalarını korumayı bir beceremediniz ya! bir halı saha yapmak için traktör sokup yumurtaları yok edersiniz bir derme çatma barınaklarla yumurtaların bozuk çıkmasına neden olursunuz. ya da otelden sahile yürümek için ahşap yürüme bandı yapıp yavruları öldürürsünüz. ne çekti ya bu hayvanlar!? şimdi de köpek yemiş!
hesabın var mı? giriş yap