• şimdi ben bu şerefsiz ile aynı havayı soğuyorum ve bu şerefsiz bana bir şey yapmayacak öyle mi ? aklım duracak siz nasıl zavallı insanlarsınız siz nasıl büyütüldünüz !!!!

    +18 https://streamable.com/wnq1fc +18+18
    başka görüntüler geliyor aynı adam sokakta başka hayvanlarında aynı şiddeti uygulayıp öldürmeye çalışmış, serbest bırakılmış bu şahıs!!
    +18 +18 https://streamable.com/s5p3d0 +18

    edit: gözaltına alındığını belediye açıklamış,gözaltı görüntüleri yok. https://twitter.com/…iye/status/1596983671143075840

    --- spoiler ---

    maden mahallesi'nde yaşanan çirkin olayda görüntülere yansıyan şahıs emniyet mensuplarımızca gözaltına alınmıştır.
    yaşanan olayı kınıyor, süreci takip ediyoruz. dostlarımız sorumluluğumuz altındadır ve sahipsiz değildir.
    --- spoiler ---

    edit2: hayvanı sarıyer belediyesi hemen müdahale ederek korumaya almış,allah razı olsun senden sarıyer belediyesi.sahiplendireceğini söylemişler köpek yaşıyor. https://streamable.com/4xdole https://www.instagram.com/reel/clgvd3xlron/
  • cinayete teşebbüsten ceza alması gereken ama almayacağı için bugün değilse de yarın köpek katili olacak adamdır.
  • bildiğin caninin tekidir. kanundaki en ağır cezayı alsın. ağzı var dili yok kendi halinde takılan hayvanı boğuyordu az daha.

    not: sokak köpeği kavramına şiddetle karşıyım. hepsinin toplanıp şartları iyileştirilmiş barınaklarda beslenmesi lazım. meşru müdafaa için köpeğe karşılık vermek değil bu, bildiğin işkence.
  • cezaların hepsi paraya çevrilebilir olduğundan bu kadar rahat davranan biridir ayrıca.bu yorum wallartdonerightsponsorluğunda yapılmıştır.
  • aşağılık bir psikopatın tekidir. bu köpeğe bunu yapan yarın bir gün savunmasız bir insana; bir yaşlıya, bir çocuğa da aynı şeyi yapar. sokak köpeklerine karşıyım hatta nüfusları kontrol altına alınana kadar uyutulmalarını destekliyorum ama bu nedir? kafasını kürekle ezmeler, boynunu sıkmalar, çivili et vermeler; bunların hepsi sadistlik.
  • ya sizin gelmişinizi geçmişinizi sülalenizi soyunuzu sopunuzu sikeyim ya bu ne allahım biz ne olduk nasıl bir topluma dönüştük bu nedir ya :(
  • yeter artık, yeter, yetti ulan gerçekten sabır mabır kalmadı, tahammül sıfır noktasına geldi, yeter!

    kasıtlı olarak delirtmeye çalışıyorsunuz çok belli.
    izlerken bile kalbim sıkıştı, izlemeye tahammül edemediğimiz şeyleri bu p*ç herifler nasıl oluyor da yapabiliyor? nasıl birileri bunun yapılmasına göz yumuyor, izin veriyor, çanak tutuyor?

    konya'da olanları sindirememişken, dört bir yerden bu şekilde delirtecek görüntüler geliyor!

    yeter lan bu ülke bu kadar rezil, kötü, yaşanılmayacak bir yer olmamalı, yeter.

    adalet denilen şey bunu yapanları, yapılmasına izin verenleri, azmettirenleri, uygulayanları, destekleyenleri bulundukları yerden tek tek indirip hak ettikleri yere sokmak değil de nedir?

    eğer amacınız kutuplaştırmaksa tebrikler, başardınız. bunlardan bir tanesine sokakta denk gelirsem, bir tanesini görürsem o köpeğe yaptığının aynısını yapacağım. umarım denk gelir, umarım!
  • videoyu izlemedim. izlemem de. bugün bir hayvana bunu yapan yarın insana yapar. hayvan sevmeyenler bu harekete tepki göstermeyebilir. ama ilerde belli bir grup insanı, kesimi hedef gösterip propaganda yaptıklarında ve insanı boğmaya çalıştığında ne yapacağız? bu sağlıklı bir insan hareketi değil. psikopat.
  • ilk hayvanlarla başlar sonra insanlara geçer. cinayet potansiyeli olan bir insan. bunları kapatacaksın ıssız bir adaya rehabilite edeceksin.
  • anasını pazarlamaktan sıkılıp, babasının peşine düşen ama zavallı köpekten ne istediğini anlamadığım mahluk.
hesabın var mı? giriş yap