• şöyle diyalogların vuku bulabileceği mekteptir.

    - günaydın iblisler!
    + hail satan
    - oturun.
    / öğretmenim alper ayağıma masaj yapıyo!
    - tıpkı şanlı bir sataniz gibi! aferin alper şan duydum.
  • ülkenin dört bir yanına yayılmış milli piyango anadolu lisesi adı altında öğrenci yetiştiren okullardır. bu okullar o kadar tehlikelidirler ki okulların isimleri tek gecede şehit öğretmen bilmem ne anadolu liselerine dönüşmüştür.

    bu okulların satanist yetiştirdiğinin en büyük kanıtı ise bursada bulunan nilüfer milli piyango anadolu lisesinin karşısında bulunan imam hatip lisesidir. imam hatipliler milli piyangoya çatık kaşlar ve üzerimizde gördükleri cehennem azabından dolayı üzülerek bakarlar(dı). şimdilerde adı değişmiş okulumda durumlar nasıl bilmiyorum ama değişen bir şeyin olduğunu da sanmıyorum. sonuçta bahsettiğimiz imam hatipte erkekler ve kızlar farklı zamanlarda okullardan ayrılırlardı, birbirlerini görüp günah işlememek için! bizim gibi satanist olmamak için.
  • baskıcı bir ailedeyseniz ve rol modelleriniz tırt insanlarsa, türkiye'deki okullar için gayet de uygun tanımlama. aklı başında bir çocuk, zaten okula gidip "allah tek yaratıcıdır ve muhammed onun kulu elçisidir" mesajını sürekli kafasına yiyorsa muhtemelen önce deist, sonra ateist, sonra da agnostik olacaktır. başta belirttiğim denyolar da satanist olur.

    ayrıca satanist olmak suç mu lan. adam hiç değilse senin dininin donelerini referans alıyor. aynen senin dediklerini söyleyip "iddiayı şeytan kazanacak" diyor ve aslında hiç de saçmalamıyor.

    kimse dini inancından dolayı yargılanmamalıysa, herhangi bir canlıya zarar vermediği sürece dinini özgürce yaşayabilir ve yayabilir.

    hatta canlıya zarar da verebilir lan... düşündüm de... sen dana kesiyorsun adam da kedi. bırakalım artık şu sahtekarlıkları. biraz tutarlılık lütfen. dinlerde olmayan bir şey gerçi, siz de haklısınız.
  • satan hatip liseleri
    lan 10 sene sonra ne olacak bu ülke meraklardayım
  • kara şabat endüstri meslek lisesi
hesabın var mı? giriş yap