• müthiş bir çalışma; bizi birbirimize bıraksalar, yeteceğiz kendimize. iktidarınız, muhalefetiniz, koltuklarınız, paralarınız, hırslarınız yerin dibine batsın. hayır.
  • zaten daha önce yapılmış bir reklam filminin türkçe versiyonudur. ha asıl videoda homoseksüel olanlar falan filan da deniyordu, bu videoda tabi yememiş bunu demek. 'o kısmı biz yapmayalım ya' diyip üzerine birleştirici falan demek bilemiyorum altan
  • güzel olmuş reklam. bunun için evet diyenler şuurunu yitirmiş olsa gerek, çünkü türkiye cumhuriyeti tarihinin en kutuplaştırıcı siyasetçisini, kendisi gibi düşünmeyenlere nefret ve hakaret kusan bir siyasetçiyi oy vermeyenlerin de temsili hak ve yetkileriyle birlikte başkan yapmak istiyorlar. bir partinin en yetkin ismi olarak doğrudan vatandaşa hakaret eden, dışlayan, suçlayan, iftira atan, nefret kusan başka bir siyasetçi de tanımadık, teröristlerle işbirliğini milyonların önünde anlatmış itiraf etmiş adam terörist diyor lan bana!! böyle bir nefret var mı? o yüzden vicdanı olan herkes "hayır" diyor..
  • kim milyoner olmak ister'deki tuhaf sunucu değişikliğini aydınlatmış çalışma.

    not: milletin yarısını terörist ilan edenlerin ipliğini pazara çıkarmak iyidir hoştur siz bakmayın bu sebeplerden evet diyenlere de... maddelerin nasıl büyük tehlike taşıdığını teker teker açıklamak gerek bir yandan da... kararsız kitleye ulaşmalı.
  • evet demek için yeni bir sebep daha olmaktan öte gidememiş basit tanıtım. yani böyle havada kalan işler, yalnızca hayırcıları daha çok hayıra ikna eder, ancak bildiğiniz gibi sandıkta tek bir mührü tek bir kere basacağız. (gerçi siz hayırı iki kez vurgulamak isterseniz dışına da vurun bir tane, eminim sinerji olacaktır)

    neyse, yani düne kadar sövülen örtülü-takkeli kombosunun kullanılması iyi olmuş, millete takiyyeyi hatırlatmak açısından. yani şu evet reklamlarını kim çekiyorsa, bir dahaki sefere muhalefetin de işi onlara vermesi iyi olur. dediğim gibi yavan bir tat, şöyle coşku yok alttan verilen, hani çaysız gevrek gibi, acısız turşu, limonsuz salata gibi. gerçekten çok kekremsi; oyunculuklar, bakışlar, gülüşmeler yapay.

    gerçekten halkla samimi olarak içli dışlı olmayan bir tabakanın "biz sizi hor görmüyoruz ki yea" ağzından çıkmış gibi cümleler, üst perde. (ulan doğru olduğunu biliyorsunuz değil mi, ağlamayın)

    ama bu reklamdan ziyade halkın içine işleyen, örneğin binali amca'nın memleketinde diz çöküp koyun sevmesiydi, tayyip reyiz de oradan kazandı başından beri, çocukları ne kadar sevdiğini belli etti, gitti fakir sofrasında bağdaş kurdu (bak, ayakkabı ile girilmiyor dikkat ederseniz bazıları gibi) vs...

    neyse, daha fazla akıl vermeyeceğim muhalefet cephesine, belli olmaz akıllanır-makıllanırlar. böyle iyi böyle... aferin, çok güzel reklam olmuş, hayırcılığın pekişmesi açısından dadlum; diğerlerine yine dokunamıyor çünkü!
  • on numara reklam olmuştur. mesajı nettir
  • klasik hepimiz kardeşiz temalı kamu spotu olan reklam. yurdum insanı bunu izledikten sonra emin olun evette birleşir.
    insanlara neden hayır o anlatılmalı.
    hadi hayırlı kardeşlik temaları size, tabi biraz kaldıysa....
  • anladığım,
    toplumu kim ayırıyorsa,
    toplumu kim kamplaştırıyorsa,
    taraf olmayanın bertaraf olacağını kim söylüyorsa,

    ona hayır diyeceğiz. bu kadar basit.
  • böyle güzel bir çalışmaya bile pislik atabilen, birlik ve beraberlik talebini bile 'takkeli hocayı dövdü sizinkiler' diyerek karalayan ve içi boş ötekileştirmelerine devam etme mesnetsizliğini gösteren beyni vurdurmalıları başlığına toplayan reklam.
    kim hazırladıysa-uyarladıysa ellerine sağlık. sosyal psikologların elinin değdiği belli olan, bolca paylaşılması gereken çalışma.
  • https://www.izlesene.com/…iz-sadece-insaniz/9726747

    güzel kopya. hayır yapıyorsanız birazcık daha özgün yapmaya çalışın. verilen ana fikir güzel ama bir senaryo yazamayacak kadar aciz misiniz?
hesabın var mı? giriş yap