• az önce twitterda gördüğümdür. öğretmenler neden sevilmiyor, mesajları okuyun da görün. görev yerlerine bir ay geç dönebilmek için yalvarırcasına yazmışlar. seminerlerde virüse yakalanabilirlermiş. ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. sinirim bozuluyor, bunlar yüzünden her gün ekşide küfür yiyor öğretmenler.
  • gereksiz, mesnetsiz ve tepki toplayan bir hashtag.

    21 eylülde okulların açılıp açılmayacağı garanti değil. eğer işler kötüye giderse ve o 21 eylül ekime, kasıma, belki 2. donem başlangıcı olan şubata ertelenirse, öğretmenlerin ağustos 24'te adını bilmediğiniz köyler de dahil olmak üzere seminer için 1 haftalığına görev yerine gitmesi aşırı mantıklı değil. hak verdiğim tek nokta bu olabilir.

    onun haricinde, bu tür hashtagler meslektaşlarımıza zarar veriyor ve bunu açan sosyal medya dehası öğretmen tipler kaş yapayım derken göz çıkarıyorlar. memurun hak arama veya herhangi bir şey talep etme yeri twitter değildir. hoş, herkes bu yöntemi kullanıyor ama doğru olduğu anlamına gelmez.

    bence okullar varsayımlar üzerinden gidilmeden açılmalı, seminer de asla online olmamalıdır.

    bakmayın twitterda abuk subuk şeyler yazan ağlak zihniyete. işini seven yüzbinlerce öğrermen adına konuşuyorum;

    biz okulumuzu özledik!

    edit: tanım eklendi
  • luzumsuz yere sehirler arasi hareketlilik azalmis olur. son derece mantikli.
  • kutsal insanlarımızı böyle bir tehlikeye atmamalıyız. sıradan insanlar otuz kişilik esenler minibüsüne binebilir.
  • mutlaka uzaktan olması gerekiyor.
    online yapılacak eğitim için önceden öğretmenleri toplamanın bir anlamı yok, aksine risk taşımaktadır.

    ayrıca burada öğretmenleri çekemeyenlere ise şunu söylemek istiyorum; bu virüsü öğretmenler çıkarmadı, vaka sayısındaki artış nedeniyle okullara ara verildi. ayrıca siz böyle maskesiz gezdikçe ve sizin gibileri yüzünden okullara daha fazla ara verilecektir. kimsenin öğrencilerin ve öğretmenlerin hakkını gasp etmeye hakkı yok. sizin gibileri gezerken bizler okulumuzdan, öğrencimizden ayrı kaldık. ama şimdi tutturmuşsunuz öğretmenler okula gitsin diye. elinizden gelse öğretmenleri bir kaşık suda boğarsınız. yazık.
  • tembel öğretmen kesimin daha da yatmak istemesinin yansıması olan bir twitter çalışmasıdır.

    sağlık çalışanları doğru düzgün izin kullanamadan köpek gibi aylardır çalışıyor bunlar 1 hafta daha nasil yatariz derdinde. pes!
  • bazı öğretmen(?) arkadaşlar cidden kör gözüme gözüme yapıyor..adam 2 aydır araba alıp satmak için sehir şehir geziyor ama iş okula dönmeye gelince virüs var çocuğum var yaygarası koparıyor..
  • mayış da uzaktan olsun artık.
  • taksici,galerici, polis,hakim, savcı, öğretmen içlerinde bulunan namussuz insan sayısı namuslu insan sayısını geçmiştir.
  • sürekli ağlayan öğretmenler, ağlamayanlar için utanç kaynağı oluyor.
hesabın var mı? giriş yap