• bioderma'nın makyaj temizleyicisi. suya dayanıklı makyajı bile çıkarıyor. bir de arada promosyon boylarıyla kampanya falan yapıyorlar. şukela.
  • hassas ciltler için makyaj temizleyici/tonik. sebiumlar kırmızı kapaklı olanlardır. yağlı ciltlerin muadil ürünü ise sebium h2o yeşil gibi mavi gibi renkli, yeşil kapaklı olandır. ikisinde de suyla durulamanıza gerek yoktur dese de benim içim rahat etmiyor bir posta da suyla duruluyorum kullanımdan sonra.

    500 ml, 250 ml ve 100 ml'lik boyut seçenekleri vardır.
  • durulama gerektirmeyen, parfümsüz, en çıkmaz denilen makyajı bile yüzden kolaylıkla silip atan bir temizleyici. içinde alkol yok ama göze kaçtığı zaman hafif bir irritasyona neden oluyor, o da nazar boncuğu olsun. bu zamana kadar bir sürü ürün deneyip, en sonunda oh be diyebiliyorsunuz.
    (bkz: adamlar yapmış abi)
  • hakkındaki pozitif yorumları gördükçe "acaba sorun bende mi?" diye kendime sormama sebep olan ürün. bırakın suya dayanıklı rimeli, normal göz kalemini bile gözümden çıkartmak için dakikalarda gözümü ovuşturmama rağmen hiç işe yaramadı. sonunda da "günlük sade bir göz makyajını bile çıkartmayan ürün" olarak benim için rafta yerini edindi. bir alana bir bedava kampanyası sayesinde evde boy boy hiç kullanamadığım sensibio h2o'larım oldu. neyse, kadınların kozmetik konularında ellerinde ürün pek kalmaz malum, sizin beğenmediğiniz bir ürünü beğenen bir arkadaşınız olur, paylaşırsınız, paslaşırsınız ancak hakkında bu kadar olumlu şeyler yazılan bir ürün için bu kadar hayalkırıklığına uğramak enteresan. neyse, ilk defa kullanacaklara nacizane tavsiyem mümkünse ürünü bir şekilde test edip öyle almaları ya da mümkünse en küçük boyu ile yola çıkmaları (gerçi bu ürünün en küçük boyu yok sanırım, normal boyu da devasa)
  • kendi deneyimime dayanarak söyleyebilirim ki, şu zamana kadar kullandığım en iyi temizleyici.

    açıkçası, ürünü önyargılı şekilde aldım ama ilk kullanışta beni dumura uğrattı diyebilirim. çok kolay ve sancısız bir şekilde göz makyajını "bıırrrt" diye çıkarıyor. hatta lisa eldridge adındaki makyaj gurusu da şöyle bir video yapmış http://www.youtube.com/watch?v=lxu4jiimgum

    bir de, damacana boylarda (500ml) bir alana bir bedava kampanyası olunca tadından yenmiyor. bilginize hanımlar.
  • makyajımı çıkarmakta genel olarak sorun yaşadığım ürün, evet çıkarıyor ama yoğun bir kalem, rimel varsa kalıntı bırakıyor ve gözlerimi yakıyor ama günlük far falan varken sorun yok, e olmasın da zaten. tek avantajı su gibi olması şimdilik, onun da sefasını tam süremiyorum çünkü illa tekrar başka bir ürünle yüzümü yıkıyorum.
    edit: bana galiba biyoderma satmışlar, çakma bioderma; sabah kalkınca yine makyaj temizliyorum. bu ne lan? assolist makyajı mı yapıyorum, nedir?

    edit 2: acıdan elli kere yüzümü yıkamış ve göz damlası kullanmak zorunda kalmışken: bir daha alanı sopalasınlar, 3 liralık vazelin bile daha iyi temizler, canımı da yakmaz... bildiğiniz ağladım.
  • tek kelime ile harika bir makyaj temizleyici! hassas, sivilceye meyilli ciltler için birebir. fondoten, pudra, bana mısın demiyor. yalniz goz makyajı için çok başarılı olmayabilir. kendisi sudan hallice olduğundan gözü silerken yıpratmak mümkün.
    makyaj dostlarına şiddetle tavsiye ederim.
  • eczanemdengelsin.com'dan kargo dahil 52 liraya 500+500 = 1000ml almış olduğum ömürlük makyaj temizleyicisi.
    gerçekten hem göz hem cilt makyajını şahane çıkarıyor. fakat hassas ciltlere uygun olmasına rağmen benim hassas ötesi egzamalı yanaklarımı kıpkırmızı yaptı. buna rağmen kendisine tutkuyla bağlanmış olmam tamamen benim psikolojik sorunlarımdan ileri gelmekle beraber 1 alana 1 bedava kampanyasından yararlananılmasını şiddetle tavsiye ederim.
  • suya dayanıklı maskara kullanılmadığı takdirde göz makyajını şipşak çıkartabilen makyaj temizleme suyu. aşk yaşıyoruz kendisiyle.
  • bu tarz ürünler tek başına makyaj çıkarmak için yetersiz kalabiliyor.yüzü temizleme jeli ile yıkayıp kuruladıktan sonra kalıntıları temizlemek için ideal bana göre.
hesabın var mı? giriş yap