• kendisini tanımıyorum ancak ilgimi çeken bir habere konu olmuş doktoralı fizikçi. darbe sonrası tutuklanmış bir nasa çalışanı. henüz davası sürüyor. görünen o ki türkiye'de tatil yapmak için yanlış bir zaman seçmiş.

    ilgilenenler için haber linkleri: ingilizce türkçe

    o değil de adam nasa'da çalışıyormuş yahu. o zaman ne diyelim: (bkz: atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun)
  • 17 nisan'da ilk duruşması yapılan koca yürekli insan. yaklaşık 1,5 saat boyunca efsane bir savunma yapmıştır ancak karşısındakilerin dinlemekten ziyade, uyuduğu ve kağıt karaladığı bir duruşma olmuştur.

    zaten duruşma öncesi asıl görevli hakimin (tesadüfen) izne çıkması ve yerine geçici olarak birilerinin atanmasından bazı şeylerin sonucu belliydi.

    kendisini ihbar eden kişi komşusu değil kardeşinin kayınbiraderidir. tamamen cahilik ve yurtdışında oluşunu çekememezlik sonucu yapılmış anlamsız bir harekettir. hiçbir şekilde cemaatle alakası yoktur.

    bırakın modern hukuku, hammurabi kanunlarına göre bile çoktan serbest kalması gereken kişidir. gel gelelim 8 aydır tek kişilik hücrede tutulmaktadır. bomboş bir dosya ile yargılanmaktadır. boştan kastım mecazi değil gerçek anlamda dosyası boştur. hiçbir delil hiçbir belge bulunmamaktadır.

    nasa hala onun geri döneceği umuduyla pozisyonunu açık tutmaktadır. çalıştığı projenin önemi bile bu hareketten daha iyi anlaşılmaktadır.
  • fetöyle yıllarca aynı masada pazarlık yapmış adamlar, bugün kalkmış bilimle uğraşan bir insanı, sırf amerika'da yaşıyor diye hapse atıyorlar.ellerinde delil de yok üstelik.içimde ki nefreti tarif edemem bu insanlara karşı.maymundan beter herifler.orospu çocukları.
  • bu adam amerikan vatandasiymis. acaba ayni zamanda cifte vatandasmi diye merak ediyorum cunku turk vatandasligindan cikmis olsaydi ki nasa da calisinca genelde boyle bir sey isteniyor, o zaman abd konsoloslugu araya giremiyormu?
  • görünen o ki "pardon" filmi volume 65324270739'e konu olacak şahıstır.
    nasa’da çalışan fizikçide bylock çıkmadı, konuştuğu kişilerde bylock araştırılacak

    "mahkeme, ilk duruşmada hatay emniyet müdürlüğü’nden serkan gölge’nin bylock uygulamasını kullanıp kullanmadığına dair bilgi istenmiş, bunun sonucunda gölge’nin bylock kullanmadığı tespit edilmişti.

    ihbarcı “sadece tahmin” demişti
    evli ve iki çocuklu olan gölge, her yıl olduğu gibi geçen yıl da hatay’daki ailesini ziyarete geldiği sırada “cıa ajanı ve “kripto fetöcü” olduğuna dair isimsiz bir ihbar üzerinde 23 temmuz’da gözaltına alınmıştı. daha sonra ihbarcının, hatay’ın aktepe köyünde yaşayan, gölge’nin eniştesinin kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı. hayatında gölge’yi bir iki defa gören ihbarcı, ikinci duruşmada verdiği ifadede, herhangi bir delili olmadığını, sadece şüphelerini dile getirdiğini söylemişti."
  • science dergisinin bu haftaki sayısında kendisinin başına gelen saçmalıklara yer verilmiş.
  • trump yönetiminin rahip brunson’ın ve abd konsolosluğu çalışanı üç türkiye vatandaşının yanı sıra serbest bırakılmasını talep ettiği , türkiye’de neredeyse bir yıldır tutuklu bulunan nasa çalışanı bilim insanı.
  • fetö destekli bilim insanıdır.
    fetö üniversitesi neyse, burs ve onlar tarafından amerika'ya gönderilme neyse, 1 dolar yalan diyelim.ama feto'nun çağrı yaptığı gün bank asya'ya para yatırmış, kendisi söylüyor.
    yani bağlantısı var. ama suç unsuru bulunmamışsa serbest bırakılmalıdır. suç başka bir şey, bunu hala anlayamadık. http://t24.com.tr/…ri-delillerle-tutuluyorum,687180
  • vov, cezaevlerimizde nasa elemanı bile var, evet feto bağlantılı gibi duruyor ama bankaya para yatır içerde yat, o zaman size simon adebisiden gelsin
  • amerika'nın rahip brunson'dan sonra bize geri verin dediği ikinci kişi.

    aynı zamanda amerikan vatandaşıymış kendileri
hesabın var mı? giriş yap