• ukte notunda da belirttiğim gibi 80 li yıllardan kalma bir manken (?), bir güzel hatun.
  • 80 li yıllarda kısa bir süre türkiye de çalıştıktan sonra, memleketi usa ye geri dönmüş olan türk asıllı amerikalı manken.

    annesi, 60 ya da 70 lerin ünlü şarkıcısı verda sumer dir.
  • on bes sene kadar önce memphis ten türkiye ye gelerek, kısa bir süre mankenlik ve fotomodellik yaptıktan sonra tekrar amerika ya dönmüştür.

    60 ya da 70'li yılların ünlü ses sanatçısı verda sümer in de kızıdır aynı zamanda. o da çok tatlı bir hanımefendidir.

    http://tinyurl.com/c73xrkz

    ortaokul ya da lise 1 de falan okuduğum dönemlerde her ikisi de ahbabımız olduğundan, tanıma fırsatı bulmuştum. turkcesi biraz zayıf olmakla birlikte çok sevimli, cana yakın ve alçak gönüllü bir kızdı. hatta turkcesini geliştirmek için de pratik yapardı -ki derdini gayet iyi anlatacak kadar da bilirdi. öyle "ben mankenim, suyum buyum" gibi bir tavrına hiç şahit olmadım.

    su anda 35 küsur yaşlarındadır muhtemelen.

    http://i.imgur.com/z9zddx8.jpg
  • 80'lerde (muhtemelen doksanlarda da) derimod ayın golü yarışması olurdu. bir jüri en güzel golü seçerdi. artık her toplanmada öyle bir gelenek mi vardı sadece o aya mı denk geldi bilmiyorum; "kadınlar futbol oynasın mı"yı tartışmışlar. hıncal uluç da oynamamaları gerektiğini savunup, hemen oracıkta olan sevgi curtis'i işaret ederek "böyle güzel bir kadına çarpık bacak yakışır mı" diye sormuş. habere bu görüşe hak vermemeyi imkansız kılan; beyaz etek bluz/ceket takımı giymiş ve mevzun bacaklarını sergilemekte olan sevgi hanım'ın bir fotoğrafı eşlik ediyordu.

    ayın golü yarışmasıyla ilgili yine hıncal uluç'la ilgili başka bir şey hatırladım, onu da nakledeyim. sene 88 veya 89 olmalı, zira konu olacak gol 9 kasım 1988'de atıldı. goller tartışılırken jüri iki gol arasında kararsız kalmış. biri o zamanları hatırlayanların tarihten tahmin edebileceği gibi tanju'nun neuchatel xamax'a attığı dördüncü gol, diğeri galiba fenerli bir oyuncunun attığı bir golmüş. hıncal uluç tanju'dan yana görüş bildirmiş, togay bayatlı "tanju böyle golleri hep atıyor" diyerek ötekinden yana tavır almış ve oylamada diğeri seçilmiş. hıncal uluç "fenerli medya galatasaraylı oyuncunun hakkını böyle yedi" diyerekten anlatmıştı.
  • şurada biraz sallamışım: (bkz: #13105938)

    şu anda 40-45 yaşlarında.

    bazı mesajlaşmalar olmuştu; kendisini merak edenler varmış, şu anda ne yapıyor falan diye. evlenerek birlikte yurt dışına yerleştiği türk eşinden ayrılıp amerikalı (galiba) biriyle evlenmişti. bildiğim kadarıyla hâlen evli.

    türkiye onun kadar mütevazı bir manken görmüş müdür bilmem. belki ahbabımız olduğu için bir tek bize o kadar cana yakın davranıyordu diyesim geliyor ama zannetmiyorum.

    şu anki hâlinin fotoğrafları var ama izinsiz yayınlamak olmaz tabii. lakin çok fazla değişmediğini söyleyebilirim.
  • bu başlıkta kendisiyle ilgili iki entry yazmıştım. özelden mesajla ulaşıp o sıralar neler yaptığını, haber alıp almadığımı soranlar olmuştu.

    ortak bir tanıdığın facebook adresinde gördüm, üç ay kadar önce kaybetmişler.

    çok tatlı ve iyi niyetli biri olarak tanırdım. o sıralar ben 13-15, o da 25 yaşlarındaydı. onu tanıdığımda amerika'dan türkiye'ye yeni gelmişti ve yakınları olan üst komşumuzda kalıyordu, annesi verda sümer'le birlikte. türkçesi biraz zayıftı tabii ama kendi tabiriyle "practice yapıyordu".

    bundan (yani şimdiki zamandan) birkaç sene önce de kız kardeşi intihar etmişti.
hesabın var mı? giriş yap