• sevgili ve sözkonusu karşı cins ile ayni evi paylaşıyorsanız, fazla sorun yaratması beklenmeyen tipik üniversiteli bekar evi ortak yaşama pratiklerinin sergileneceği hadise.
    eger sevgili ve sözkonusu karşı cinsin birlikte oturduğu evde siz oturmuyorsanız, gamsız, ilgisiz ve gerçekten geniş bir yapınız olması durumunda, yine üzerinde durulmaması gereken bir yaşam deneyi.
    ama sevgili ve sözkonusu karşı cinsin birlikte oturduğu evde siz oturmuyorsanız, bir de üstüne üstlük meraklı ve kıskanç bir mizacınız varsa, gerçek kesit, hepsi gerçek gibi programlara malzeme olmaya gebe bir ilişkiler zincirinden söz ediyoruz demektir.
  • eger escinsel degilseniz, sevgiliniz de bir karsi cins uyesi oldugu icin sorun olmayacaktir tahminimce. hmmm tabii sevgiliniz biseksuelse o zaman sorun teskil edebilir.

    aylar sonra gelen edit: (bkz: basligin ustunuze kalmasi)
  • burada gosterilecek tepki sevgiliden cok insanin kendine guvenmesi ile ilgilidir. onemli olan kaybedecegin kendisi oldugunu kendisine bir sekilde gosterilmesi, iliskinizin sizin icin ne kadar ciddi oldugunu, sonuclarina kendisinin katlanacagi ve ozguvenin sevgiliye belirtilmesi gereklidir. oyle yada boyle sevgilinin aldatacagi varsa aldatir bunun icin karsi cinsle ayni evde kalmasina bile gerek yoktur sadece birkac dakika yetecektir kendisine...
  • kıskançlık, özgürlük, sevgiline güven, kendine güven, cinsellik, ilişki vs. hakkında kişiyi deriiinnn düşüncelere sevkedebilecek durum.
  • sevgilinizin ayni evde yasadigi karsicins kisi sevgilinizin evlenmis oldugu kisi ise gayet boktan berbat bir durumdur. yapilabilecek tek sey alismaktir*.
  • ev arkadaşlarım genellikle bayanlardan oluşur*, hatta buna o kadar alıştım ki sadece erkek ev arkadaşlarım varsa bu durumdan fena halde rahatsız oluyor, en kısa zamanda tekrar bi kız ev arkadaşı bulmaya kasıyorum.

    ev arkadaşım olan bu kızların genellikle talipleri de baya bi fazla oluyor nedense. her ilişkilerine uzun süreli olması amacıyla başlasalar da bikaç ay içinde ayrılıkla sonuçlanıyor ilişkileri. şu an biri evlenmek üzere olduğu için, diğeri de şehir dışından bi sevgili bulduğu için beni yalnız bırakmak üzereler. ne yapacağımı bilmiyorum.

    konuya döneyim, erkek arkadaşları ilk başta kızın ev arkadaşının erkek olduğunu öğrenmeleri üzerine hafif bir gerginlik yaşıyor fakat benimle tanışınca birden bütün fikirleri değişiveriyor. o kadar ki eğer kızı kıskanacak olurlarsa kızın baya uzağında olan erkeklerden kıskanıyor, kız tekrar eve benim yanıma gelince ancak rahatlıyorlar. hatta laflarının arasında eğer kız bi yere gidecekse benim de yanında gitmemi istediklerini bile gizli bi şekilde belirtiyorlar.

    sebebini hala anlamadım ama iş bi süre sonra erkeğin kızı değil ama kızın sevgilisini benden kıskanmasına bile gidebiliyor "neden brick'le konuşuyosun bu kadar, benimle de konuş" gibisinden???

    bi de her defasında bana çocuğu nasıl bulduğumu sorup, benim adam için geçer not vermemi bekliyorlar.

    bu (affınıza sığınarak) tamamen birinci tekil şahıs ağzından yazılmış entry’nin anafikri ise şu ki, bazen sevgilinize değil, sevgilinizin ev arkadaşına güvenmenizle rahatlıkla altedebileceğiniz bi meseledir bu.

    hayır bi keresinde bi tanesiyle taksiyle eve dönerken her nasıl olduysa şoförle muabbet açıldı ve kızın erkek arkadaşının kızı benden kıskanmadığı, hatta ortada kıskanacak bişey de olmadığını söylemiştim de, taksiden inince kız bana "brick sen şoföre ibne olduğunu ima ettin farkında mısın" demişti.

    off entry'yi okudum da bundan da aynı mana çıkıyomuş. değilim, değilim, ben öyleee değiiiliiiim.
  • sevgilinin karşı cinsle aynı evde kalması sorun değildir yeter ki karşı cins sevgilinin içinde ya da sevgili karşı cinsin içinde kalmasın.
  • kişinin malum şeyi yaşamadan aklının başına gelmeyeceği hadise. kendinize güvenin, sevgilinize güvenin, başınıza gelince de aklınıza güvenin mukayet olun kaçmasın, bi de yüzünüze güvenin insan içine çıkın e millet gülebilrir bi tarafıyla hani güveniyodun diye. hayat bu olur mu olur. ne gerek var değil mi arkadaşlar? hala kızla erkek arkadaş kalabilir mi vb. şeklinde sorunsallar yaratıp bi çözüme varamazken, "marsda her şey var,hımm dünya nüfusunun kaçta kaçı marsa yerleşse acaba" şeklinde cevaplar aramaya benziyor.
  • erkegin kendini bilmesinden dolayi direk cinayet sebebi, bir tasla iki kafa ezme mevzusuna donecektir suphesiz.

    ne demek lan karsi cinsle ayni evde kalacak manyakmisiniz? her genc erkegin fantezisidir bu sole bi evi hatunlarla beraber tutsam sonra bi sekilde kafalar, ne eder homur homur seks yapariz fuck budy filan oluruz vs vs... hayir yani vermedi diyelim sevgili. erkek rontgenliyecek garanti o olmadiginda gidip kulotlarini kokluyacak, ic camasirlarinin fiyonklarini kesip onlarla masturbasyon yapacak. bi de bi de! ustune ustluk sonra sevgilinin de girecegi ayni banyoya attiracak serefsiz. dusuncesi bile dellendirdi beni olacak is degil.
  • bu deneyimden sonra vicdan azabıyla dolu ve yaptığını itiraf etmek için gel gitler yaşayan bir sevgiliye sahip olma ihtimaliniz azımsanmayacak derecededir. (bkz: ateş ile barut)
hesabın var mı? giriş yap