• camila cabello'nun bahar aylarında listeleri kasıp kavuracak yeni şarkısı. single olursa çok başarılı olur. tıpkı j.lo'nun eski şarkıları gibi, sonuna kadar latin havası var. son 1.5 yıldır bu tür şarkılar altın çağlarını yaşıyor.

    nisan-mayıs gibi patlarsa ''ben dediydim'' diye dolaşırım.
  • camila cabello'nun 12 ocak 2018 çıkışlı camila albümünde, real friends ve never be the same ile beraber en çok göze batan şarkı. gerçekten hoş bir havası var. yalnız o albüm kapağı hiç olmamış. havana'daki kapağı camila adıyla yeniden değerlendirselerdi sanki daha çok güzel olurdu.
  • skrillex imzası taşıdığını kalitesinden buram buram hissettiren camila cabello hiti.
  • camila cabello'nun büyük ihtimalle yaza sakladığı şarkısı. ilkbahar aylarını never be the same ile geçiriyor kendisi; ama o şarkı dünya genelinde bir havana etkisi yaratamadı maalesef.

    she loves control ise, haziran veya temmuz civarında güzel bir video desteğiyle single olarak yayınlanmazsa çok büyük hata olur. şahsen never be the same'den daha büyük hit potansiyeli taşıdığına inanıyorum. skrillex prodüksiyonda çok iyi iş çıkarmış; ilk dinleyişimde altyapıda bir şeyler eksik diye düşünmüştüm; ama sonra fark ettiğim üzere bass yerine ispanyol gitarının ön planda olması şarkıya kesinlikle daha taze ve modern bir hava katmış.
hesabın var mı? giriş yap