• sosyete trendyolu.
  • melissa'nın sunun gibi http://www.shopigo.com/…h-pugh-sandalet-siyah-beyaz deli modellerini bulabileceğiniz site.

    kullanımı dizaynı da şahane. kafa karıştırmıyor. bayıldım!
  • andrew christian don markasını da ülke sınırlarına sokmuşlar. gerçi don demeye bin şahit lazım daha çok pipi kılıfı diyebiliriz bu parça için. http://www.shopigo.com/…fit-competition-brief-beyaz
  • eger arkasinda buyuk bir markanin destegi yoksa bizim mahallede ticaret hayati cok da uzun surmeyecek olan site. tamam, yeni nesil genclik forever hipster da, para olmayinca hipster olmak da sakal uzatip balikci kazak giymek veya kulaginda cirkin neon renkli kulakliklarla dolasmak ile sınırlı olarak kaliyor.
  • kime hitap ettiğini çözemediğim site. sattığı tasarımcıları yurt dışına gitmeyenler bilemez, gidenler de oradan alır diye düşünüyorum. internetten 800 liralık gömlek almak pek mantıklı gelmedi. randevu alarak mağazalarını gezeriz belki :/

    edit: sitelerindeki mankenlerden biri çok güzelmiş, shut up and take my money.

    edit2: loft gayet cool olmuş, amatör ruhla yapıyor gibiler fakat güzel.
  • paranla rezil olmanı sağlayan site. bir ürün beğendim. alacağım. sırf bir adet ürünü alabilmek için siteye üye oldum, eyvallah sorun değil, tabiki olacağız. adres, posta kodu vesaire verdim. ödemeye kredi kartı dedim. kart bilgilerini istiyor. girdim. "kart tanınamadı" dedi. sayfayı yeniledim, bütün bilgiler silindi. haydi baştan girdim. bu sefer kartı tanıdı ama satın al tuşu çalışmıyor. basıyorsun 2 saniye yükleme döngüsü çıkıyor ve öylece kalıyor. 4-5 kez basıyorsun, yine aynı. haydi bir şans daha vereyim dedim, yine sayfayı yeniledim. bütün bilgileri yine baştan girdim. satın al tuşuna bastım; yükleme döngüsü çıktı. en son baktığımda hala yüklüyordu garibim. 20 dakika kadar yüklettim ben buna sanırım. daha fazla siteyi meşgul etmeyeyim diyerek huzurlarından ayrıldım. iyi yüklemeler.

    ek: dün telefon açtılar. ilgilendiler. hallettiler. yalnız hala internet sitelerinden işlem yapılabiliyor değil.
  • açıldığı günden beri keyifle takip ettiğim harika tasarıma sahip websitesi. birçok tasarımcıyı da sayelerinde keşfetmeye başladım. türkiye'nin colette'i gibi bir yer. evimden online alışveriş yaparken birkaç ay önce delicatessen'in karşısında the loft adında bir concept store açtıklarını farkettim. zaten dört saatte teslimat yaparlarken buraya gitme gereği duymadım ama bir dergi etkinliği sayesinde geçen ay uğradım. türkiye'de bulamadığınız fashion markalarının dışında inanılmaz outdoor ve teknoloji ürünlerine sahipler. mutlaka gidilip görülmeli.

    evimden alışveriş yapmak daha rahat ama mağazada gördüğüm ve ceoları falan olduğunu tahmin ettiğim yakışıklı çocuk için tekrar gidebilirim.
  • nişantaşı mim kemal öke'de "the loft" isimli kanlı canlı bir de konsept mağazası açılmıştır,çok şıktır,rahattır.
  • sanırım lastikpabuc'un kurucularından birinin parmağı*olan site.
    ama bu sefer çok çok daha üst segment müşteriye hitap ediyor ve lastikpabuc gibi lakayt bi tavrı yok sitenin.yani iş ayrı arkadaşlık ayrı bu sefer.

    bu ara inanılmaz %70 lere varan indirime girmişler .
    adidas slvr'lardan bir iki adet kapmak nasip oldu. bi de o kadar ballıyım ki hep benim numaralar kalmış.

    inanılmaz bir marka ve model çeşidi var , bence böyle cesur girişimleri ne olursa olsun desteklemek lazım.

    aslanoba parasını sağa sola saçacağına gitsin bu cesur adamlara yatırsın...
  • 995 tl t-shirt alıp, üzerine dayak yiyebileceğiniz ürünler satan firmadır. tasarım konusunun beni aştığı t-shirt ise şudur mevzu bahis t-shirt
hesabın var mı? giriş yap