• eksi sozlukte bir themedir.hydra tarafindan yapilmistir.tahminimce cok az kisinin haberi var, slayer sevenler mutlaka bunu kullanacaktir.tam slayer isi olmus siyah ve kirmizi tonlari.
  • artik theme i de bulunan grup. hayranlarinin kalbini biranda caliverecek kadar sukela bir theme olmus kanimca. helal olsun*
  • temmuz'da cikacak albümlerinde yer alacak bazi parcalar; 'eyes of the insane', 'cult', 'catalyst', 'jihad' ve 'catatonic'.
  • yer : sıradan bir düğün salonu. damat konuklar gelin.herkes sıradan ve normal. olağan dı$ı bir$ey görünmüyor. tek göze çarpan orkestra ki sonradan damadın arkadaslari oldugu öğreniliyor. hell awaits calan orkestrayla el çırpan yasli basli konukların görüntüsüyle oeh olan bendeniz su kanıya variyor ; slayer, heavy metal tarihinde çığırlar actıktan sonra türk düğün tarihindede çığır açmıştır.
  • adi daha konmamis yeni albumunun kapagi suradan gorulebilen grup:

    http://images.warner.de/…/slayer/627127/1149435.jpg
  • çocukken rüyalara giren ve genelde anne-baba-kardeş çıkmazıyla son bulan "batan gemiden / uçurum kenarından sadece bi kişi kurtarcak zamanım olsa kimi kurtarırdım" düşünceme hala konu olan, konserden önce * evde, okulda, otobüste vs.. verdikleri konserlerle haftalarca rüyama giren fantastik dörtlü. efsane albümlerini **** yaşım elvermediği için çıkış zamanlarında alamadığıma kahrolduğum, tekrar gelmeleri için birçok şeyden vazgeçebileceğim grup.
  • national day of slayer*'da bol bol dinlenecek grup. zira su anda yapilmasi gereken sey olmasi itibariyle (bkz: gune war ensemble ile baslamak)

    ayrica gunun anlam ve onemi bakimindan bugune mahsus kullanilacak olan theme de ayni zamanda..

    edit: bir arkadasa bagirip cikicam da: slayeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!...
  • gunun anlam ve onemini vurgulamasi amaciyla 6 haziran 2006'da eternal pyre isimli bir ep cikaracak olan ve bunu 25 haziran 2006'da cikaracaklari su an icerdigi sarki isimleri belli ama ismi belli olmayan bir album ile tamamlayacak olan grup.

    bugun promo cd'sinden cult isimli eseri dinleme firsatim oldu, kutur kutur bir sound, ikinci bir war ensemble vakasi*

    album icerigi de su sekilde:

    01. cult
    02. consfearacy
    03. flesh storm
    04. jihad
    05. eyes of the insane
    06. black serenade
    07. supremist
    08. skeleton christ
    09. catatonic
    10. final six
    11. catalyst
  • yalanlariyla etkileyemesin diye incil'i kan havuzuna atanlar.

    cok boktan bi hayatim var, acayip de boktan gunler geciriyorum. daha bugun (aslinda 5 haziran) +3 ciddi ve boktan saglik haberi aldigim doktordan ciktiktan sonra annemle oturduk, supanglemiz gelene kadar konustuk;

    - ulan her sey beni buluyor goruyorsun degil mi? delirecegim. kanser filan olsam dert etmeyecegim de, nerede hayati daha da zindan eden salak hadise varsa, gelip beni buluyor.
    - "her sey beni buluyor" dersen bulur tabii kanser de olursun.
    - hep ektiklerimizi bicmek zorundayiz, degil mi?
    - eee... hayat.
    - neden biz? neden tanri da ektiklerini bicmiyor? acaba yarattigi karmadan mi, kelebek etkisinden mi kaciyor da baska bir gerceklikte yasiyor?
    - beni asan konular bunlar, kafam yetmez biliyorsun.
    - cevabin olmadigini biliyorum.
    - aman oglum benim beynimi bulandirma.
    - bence hepimizden nefret ediyor.

    konu hakkindaki kulliyata giris icin (bkz: disciple)

    bir kere kapildiktan sonra, bu adamlarin cekim gucunden cikmak imkansiz gibi bir sey. duyuldugunda; yer, zaman, ruh hali gozetmeksizin o pis ifade yuzumde beliriyor ve buna bayilacak kadar salak bir insan oluveriyorum! hahah. deizm ile satanizm arasindaki ince cizgim, zayif noktam benim slayer. slayer muridi olmak bambaska bir seymis, bu yeni gun itibariyle bunu da fark ettim. eh, izleyip haci da olunca bir baska baglaniyor insan; gotum kalkti sanirim. slayer entry'lerini, web sitelerini, albumlerini gorunce isik hizinda gaza geldim, icimde uyuyan hayvan uyandi. ofkenin tadi damagimda kalmis. slipknot dinleyen gencleri anlar gibi oldum bi an filan. iyi ki varlar, iyi ki bilmisim slayer'i. bu entry de, bu tarihle, burada olsun istedim.

    - anne sleyir tisortum nerde dolapta yok?
    - hangisi?
    - ya yok muydu soluk?
    - iyy yirtik o?
    - eet.
    - attim.
    - anne nerde?
    - yatagin altinda bazada :((
    - sagol! dispeeeeeya! emptineeeas!
    - bagirma ayi.
    - sus!
    - sen sus.
    - ya bi dur bugun altiyuzaltmisalti oldu!
    - iyyy pis.
    - senden nefret ediyorum! \m/
    - bagirma dedim kardesin uyuyor.
    - iyi be.

    slayer; donulmez aksamlarin ufku. allah acilarini gostermesin! hahahah! :evil:
hesabın var mı? giriş yap