• malum kanalları izlemek için smart tvnize yükleyebileceğiniz uygulama.
  • mikemmel uygulama. bu uygulama sayesinde iptv dosyanızı smart tv'den açıp kumanda ile kullanabilirsiniz. uydu kumandası kullanmadan 3 büyük uydunun kanallarını dolaşıyorum şu an, gözümde yaşlar var:)

    edit: program sadece kısa bir süreliğine bedava imiş, para istedi pezevenk.

    (bkz: ss iptv)
  • kesinlikle mükemmel bir program. verilen parayı kesinlikle hak ediyor.(5,49€)
    lg,samsung ve android tv ye kurulum yapabiliyorsunuz. link

    programın kullanımı çok kolay ve kanal gruplarını kolaylıkla oluşturabiliyorsunuz. daha doğrusu bilgisayarda oluşturduğunuz istediğiniz kadar m3u dosyasını siteden tvnin mac adresini girerek kolayca tvye aktarabiliyorsunuz.

    kanal geçişleri çok iyi ve yayın diğer kullandığım programlarla kıyaslandığında kesinlikle daha akıcı.

    ayrıca (bkz: iptv)
  • alanındaki en iyi ama oldukça pahalı uygulama.
    smart tvlerdeki uygulama açığından iyi para kaldırmışlardır. samsunglar için ott player haricinde uygulama yok. onda da grup özelliği yok ki bu büyük eksiklik. ss iptv diyorlar ama mağazada vs yok uygulama. yer yarıldı içine mi girdi noldu.
  • pek bilen olmasa da esasinda buffer ayari da olan program.

    smart iptv yi acip cikan kanal listesi ekraninda kirmizi tusa basinca acilan ayarlar menüsünden yapilabilir, takilma yasayan bünyelere iyi gelecektir
  • smart ip tiyi hala yayıncı zannedenler var sanırım. smart iptv, sizin almış olduğunuz bir yayın linkini ya da m3u dosyasını oynatan programdır. bu yüzden o takılmalar, yayındaki kesilmeler yayıncınızdan kaynaklıdır. çünkü biz sorunsuz bir şekilde kulanıyoruz.

    caanım programa bok atmayın lütfen. gerek link şeklinde gerekse linkten indirdiğim m3u dosyasını düzenleyerek 6-7 grup halinde oluşturduğum kanal listesini su gibi oynatmaktadır. (nazar değmesin)
  • tek seferlik ücret ödeyerek kullanabileceğiniz programdır, lg tv ve samsung mağazalarından edinebilirsiniz. mobile versiyonu ucretsiz ve 3 kanal degistirme arası reklam şeklinde olan gse iptv'dir. iphone için 17.99 tl ödemeniz halinde reklamsız şekilde izleyebilirsiniz.
  • çok kolay şekilde kurulan ve mükemmel şekilde çalışan program.

    deneme süresinden sonra 5 euro fiyatı var, samsung ve lg smart tv'lere kurulabilir.
  • cok begendigim uygulama, emegi gecenlerden allah razi olsun.
    lakin bir problemim var, kanal listesi yok bende kategoriler yani..
    her kanal 1 den basliyor, bilmem kaca kadar gidiyor.. teker teker gitmem gerekiyor bulmak istedigim kanala.. bu konuda bilgisi olan varmi

    a)arama tarzi kanal ismi yazacagimiz bir yer
    b)sik kullandigimiz kanallari nasil bir kategoriye yukleriz
    c)arkadasimda at kategoriler vardi spor vs diye ayriliyordu bende yok, nasil cozulur?
  • her cihaz için ayrı ayrı ödeme istiyor anladığım kadarıyla.. üzücü olan ise evde 3 tv ve 3 üne ayrı ödeme yapmak çok saçma olacak ve gerçekten evet en iyisi bu.. yokmudur bunun çözümü
    üstelik şöyle bir durum da var ki yarın bir gün tv değiştirme söz konusu olsa tekrar mı ödeme yapacağım.
hesabın var mı? giriş yap