• aynı gavat ışıklarda en önde olduğu halde ışık sarıya döndüğünde kornaya abanır çünkü gavatlığı hobi olarak yapmaz, o bir pro gavattır...

    edit: başlığı ben açmadım, ea'nın anlamını açanı bulup ona sormak lazım. eamuğa goduum'un eamuğası olabilir diye düşünüyorum.
  • son günlerde sol şerit boşken sağdan geçen o.ç.ları da mayoz mitoz bölünerek arttı.
  • bu aralar sıklıkla tekirdağ'a gidip geliyorum ve sürücülerin trafikte yaptıkları mallıklar gözüme daha çok batmaya başladı. şehir içi sıkışık trafikten dolayı artık herşeyi kabullenmiş durumdayız.

    çift şeritli yolun sağında 80-90'la gidiyorum, solumda bomboş. mal herif soldan basmak yerine sağımdan emniyet şeridine girmeye çalışıyor.

    gece karanlığında orta şeritten 100'le gidiyorum, bitane servis aracı dibime dayanmış uzunları açıp ayna vasıtasıyla beni taciz ediyor. lan s*kik, sol şerit zaten bunun için var, çok istiyorsan solla geç
  • eaoç'nin ne olması.

    en yakın tahmin aeonflux sifremi unuttum isimli yazardan geldi; en adi orospu çocuğu demek sanırım.
  • bazen benim de rastlaştığım akoç şoş oegsl pop şaiabd dediğim ioi tir.
  • sol şerit boşken orta şeritte selektör yapan en asil orospu çocuğu'nun kısaltması olan başlık. siklenmemesi gereken kişidir, bir süre sonra soldan devam ediyorlar.
  • fren yaparak kurtulacağınız o.ç.dur.
  • bunu yapmam. küfür yiyeceğimi bildiğim için yapmam. ama bazen ihtiyaç duyuyorum.

    bazen:

    hız sınırı 82, yol 3 şeritli ve sağ şerit boş. orta şeritte 60-70'le giden bir arkadaş var, sol şeritte de her zamanki gibi 120-140 bandında bir akış var. böyle bir durumda arkadan 80-90 arası bir hızla gelen araç çok saçma bir ikilemde kalıyor. sollasa, sol şerit çok hızlı akıyor. hem tehlikeli olacak hem de sövüşmeli veya dövüşmeli bir kavga ihtimali hiç düşük değil. sağdan geçse o iyice bela çünkü sağdan geçilmez anasını satayım.

    mors alfabesi yaygınlaşsa selektörle neden gidilebilecek en sağ şeritten gitmekte sayısız fayda olduğunu anlatmak isterdim ama ne ben mors alfabesi biliyorum ne de karşımdaki.

    böyle bir durumda kalacağımı anlayınca mecburen öndeki dallamaya yaklaşırken hızımı artırıp ilk boşlukta sola atlayıp geçiyorum ama bu kadar aksiyona girmemin tek sebebi öndeki algısı kapalı gamsız sikik. bak çok sakin başlamıştım ama sürdüremiyorum işte.

    entry bu kadar.
  • eşit ağırlıkçı olması muhtemel oç'dur. bak orta şeridi kullanıyormuş zaten.
hesabın var mı? giriş yap