• bu söylemi duyunca tam zıttı olan sağcı faşistlerimiz fidel castro'yu hiç sevmez demek çok da yanlış olmayacaktır sanırım.
    ee? ne oldu mehmet şevket eygi efendi? şimdi buradan sen sağcı faşistin tekisin anlamı çıkmadı mı?
    bak sana "sağcı faşistin tekisin" demiyorum. "sağcı faşistin tekisin" anlamı çıkıyor diyorum olayı fidel'i sevip sevmeme bağlamına indirgeyince.
    yaa yaa.

    not : fidel castro'yu çok severim. gerek söylemiyle gerek eylemiyle halkı için çabaladığını on yıllardır ispatlamış bir insandır kendisi.
    not2: solcu faşist değilim
    not3: sağcı faşist değilim
    not4: faşist değilim
    not5: düz adamım. evet, dümdüz. bak böyle kol gibi.
  • başbakan recep tayyip erdoğan ile birlikte din temelli basınımızda son aylarda bir rota değişikliği var. özgürlükçü, demokrat ağızlarını bırakıp asıllarına, altmışlar ve yetmişlerdeki solcu düşmanı sağcı politikacı, sağcı basın günlerine rücu ettiler. bu beyanat da bu rücudan bir örnek. bana göre bu yön değişikliğinde söylenenlerden çok söylem değişikliğinin nedenleri önemli. yoksa... bir zamanlar "ateş olsalar cirimleri kadar yer yakarlar" diyerek umursamadıkları, mirasından faydalanmaya çalıştıkları solcularda, benim oturduğum yerden göremediğim, akp'nin politikalarını ellerinden alacak potansiyel bir güç mü görmeye başladılar? hadi hayırlısı...
hesabın var mı? giriş yap