• öncelikle, bilmeyenler ve unutanlar için (bkz: sourvision)

    devletimiz eurovisiona katılmazsa katılmasın, bizim elimizde mis gibi sourvision var. kendi yağımızla kavrulabiliriz diye düşünüyorum.

    tek ihtiyacımız olan, bu işe gönül verecek bir ya da birkaç sourberry dj'i ve gerek yarışmacı gerekse de dinleyici olarak katılacak bir miktar sözlük yazarı.

    burdan bu organizasyonu 2008, 2009 ve 2010 yıllarında başarıyla düzenleyen charles h duell isimli yazar arkadaşa sesleniyorum: özledik reis...

    sen ki, uefa için gianni infantino neyse sourvision için o'sun, bizi bu eğlenceden mahrum bırakma daha fazla.
    sıradan bir dinleyici ve sourvisionu özleyen naçiz bir yazar olarak, "eğer kaptan sensen, geç sourvision'un başına, yok eğer değilsen, emrediyorum sourvision'un başına geçiniz" diyorum.

    diyelim ki, charles h duell olmadı, aranızdan bir babayiğit çıkar da ben yaparım bu organizasyonu derse o da olumlu.

    bakın gençler;

    teknoloji çağında yaşıyoruz, çok güzel teknolojilerimiz, sourberrymiz, çok iyi yazarlarımız var. bunu değerlendirelim.
    yapacaksak da, geceden gündüze değil de bugünden yarına değil de çok acil olarak değil ama çabuk çabuk yapmamız gerekiyor. acil değil ama çabuk çabuk yapalım. *

    * necati şaşmaz, gezi parkı açıklamaları, haziran 2013 *
  • kampanyayı başlatırken bir adet de charles h duell 'e mesaj attım bu düşüncemizden haberdar olsun diyerek. kendisi çok güzel bir tepkiyle geri dönüş yaptı sağolsun. ancak, haklı mazeretlerini sıralayarak bu işi yüklenemeyeceğini ifade etti ve bir öneride bulundu. değerlendirmeye aldım.
    burdan, kendisine geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğimi belirtmek isterim. elimde olsa, katkılarından dolayı plaket verirdim.

    ***

    bir kez daha,

    genç, dinamik, eurovision sevdalısı, müziğe gönül vermiş, seyahat engeli olmayan, eğlenmeyi seven, prezentabl, sourberry dji arkadaşlara sesleniyorum.

    gelin birlik olalım
    işi kolay kılalım
    sevelim sevilelim
    sourvision kimseye kalmaz
  • 2018 yılında tekrar gündeme getirmeyi düşündüğüm kampanya.

    hatta sourvision dışında bir de altın plak ses ve performans yarışması da düzenlemeyi düşünüyorum.

    ilgilenen arkadaşlar kartvizitimi alsınlar, ne zaman başları sıkışırsa gelebilirler. star yapacam hepsini.
  • (bkz: 2021 eurovision sarki yarismasi) (3.1 bin)

    gün içerisinde eurovision'un yukarıdaki kadar talep görmesi üzerine tekrarini yaptığım çağrıdır.

    sözlük yönetimi zaten yapmaz, anca birileri yapsın/yazsin/paylassin/konuşsun onlar da gelecek paraya baksınlar, çalışma mantaliteleri bu çünkü.

    ben asıl, sözlükteki cengaverlere sesleniyorum. twitch ile mi olur, youtube canlı yayın mı olur, yoksa sourberry vb. üzerinden mi olur yine bilemem. bu işlerden pek anlamıyorum artık. ama yapılırsa güzel olur.

    millet sağdan soldan çakma içerik araklayıp kanal falan açıyor, alın size mis gibi içerik. geleneksellestirin, tepe tepe kullanın.

    formatı farklilastirabilirsiniz de, dileyen film versiyonunu yapsın, dileyen başka konularla böyle bir etkinlik yapsın. bence en az 10 _ 15 yayın gideri var. saygılar.

    bu arada, bilmeyenler için (bkz: sourvision)
hesabın var mı? giriş yap