• televizyonda ilk kez gösterileceği zaman ertesi sabaha okulum var diye annemle kavga ede ede izlediğim space jam'in ikinci filmi. beni çocukluğuma götüreceğine eminim.
  • ilk filmin hayranı birisi olarak, çekileceğini duyduğumda çok sevindiğim filmdir. kesinlikle çok iyi olacağını düşünüyorum.
  • gece gece sevinçten takla attıran haber. umarım yapımcılar "back in action" gibi konu bütünlüğü olmayan ve çocuklara hitap eden uçuk bir film yerine nostalji yapmak isteyen büyüklere oynamayı tercih eder. sonuçta "looney tunes"da malzeme çok; zekice hazırlanmış espriler, göndermeler derken biraz da dram katarlarsa efsane olabilir. disney/pixar benzer yöntemle yıllardır malı götürüyor.

    kısaca, geç bile kalınmış filmdir.
  • enteresan bir film. şüpheyle yaklaştığım film.

    ilk space jam, biraz da bacak kadar bi velet olarak izlediğimden olsa gerek, bir tarzı olan filmdi benim için. müziklerinden tutun da pulp fiction'lı madonna'lı esprilerine kadar simgesel olarak tam bir 90'lar filmiydi mesela. çocuklar için yapılsa da, çizgi film karakterleri başrolde oynasa da büyükler de izlerken bu noktaları yakalayıp keyif alabiliyordu.

    ama şimdi bunun 2010'lar versiyonunu yapıcam diyip filme atıyorum justin bieber'i felan koymaya kalkarsan ilk space jam'ı o yıllarda izlemiş şimdiki büyükler orayı yıkarlar. tabi aynı zamanda bunu günümüzün bacak kadar veletleri de sevecektir.

    bu ikilemi, jenerasyonlar arası farklılıkları hatta çatışmaları kimseyi üzmeden nasıl aşacaklar merak ediyorum.

    yalnız kevin durant falan da oynar mı diye araştırırken farkettim de, durant thunderstruck diye space jam'ın kopyası bir film çevirmişmiş meğerse, hiç farkında değilmişim.
  • başrolde m.j olmadıktan sonra hiç bir tadı olmayacak film.
    yerinin lebron james tarafından ikame edilmeye çalışılması ise tam bir fiyasko bana göre.
    kobe bryant denilen insan evladından nefret etsem de lebron james'in bu filme fazlasıyla ego dolu kaçacağını düşünüyorum.
    kısfmet.
  • kobetardların, lakers lobisinin beğenmediği proje. çeken adam para için çekiyor kimsenin hayrına değil, hatırlatmamız bunlara şart tabi. space jam bir çocuk filmi ve en son şampiyonluğunu alalı 4 sene geçmiş olan kobe hele de finansal açıdan hiç de mantıklı bir seçim olamazdı şuanda. kendisi prime'ını geçeli yıllar oldu, "the return" geyiği yalan oldu ve yakında emekliliğe göz kırpıyor, bunlar hala kobe de kobe diye tutturuyor. şuanda lebron'u bırak, durant'tan tutun chris paul'a paul george'a kadar bir sürü isim var kobe'den daha mantıklı bir seçim olan.
  • hiç çıkmaması gereken bir filmdir. güzel bir anı olarak kalması gerekirken, ölüyü dirilterek bir efsanenin içine edilmesinden başka bir şey olmayacaktır. looney tunes'un kaybolup gittiği bu dönemin çocukları için çok da anlam ifade etmeyeceğinden, izleyici kitlesi yine space jam izleyicileri olacaktır.

    oyuncu tercihi olarak james'in seçilmesi normal, çünkü mj'ın emekliliğinden bu yana reklam yüzü değeri en yüksek olan süperstar basketbolcu lebron james'dir. olayların performansla falan ilgisi yoktur. nitekim kobe bryant basketbolcudur, lebron james şov yıldızıdır. bu sebeple marka değeri daha yüksektir. film ticari açıdan kobe'nin varlığından daha çok kazanç sağlayacaktır. ne yazıkki lebron james, mj'in varisidir propagandasından öteye gidemeyecektir bu film.
  • vizyon tarihi 23 aralık 2016 olarak gözüken film. geçen yıllar lola bunny'nin güzelliğinden bir şey götürmemiş olur umarım.
hesabın var mı? giriş yap