• türkiyedeki suriyelileri göçmen kabul edip bir de almanya'ya giden türklerle kıyaslama yapması gerçekten akıllara ziyan. türkiyedeki suriyelilerin hepsi (bkz: sığınmacı) statüsündedir ve türkiye bu suriyelileri göçmen statüsüne alıp ülkeye adapte etmek zorunda değildir. bunu akplilerin de bu tuzu kuru liboşların da iyi anlaması gerekiyor.

    (bkz: ülkemde suriyeli istemiyorum)
  • (bkz: doğma büyüme izmirli 9 yaşındaki suriyeliyi kovmak)

    lan aynısını ben yazınca 100 kişi özelden küfretti, 50 kişi de nick altına aktroll yazdı.

    ssg yazınca milletten tık çıkmıyor. *
  • ssg gayet insancıl düşünmüş ve vicdanen haklı da mülteciler çok kontrolsüz geliyor. ve mevzubahis ülke daha kendi vatandaşını eğitemiyor. kendi gençlerine sadece kölelik ve askerlik sunabilen bir ülke mülteciye ne sunabilir? artı mülteciler arasında taliban ve işid mensubu insan hiç mi yok? bu insanların iki gün sonra mafyacılık oynamayacağını kim garanti edebilir? bu uyum süreci tamamlanana kadar ben korkarak mı yaşayacağım? maalesef sorulacak çok soru var ssg
  • "kendimizi avrupa'ya uyumlu hale getirmek"ten... bizden daha az medeni toplulukları kendimize uyumlu hale getirmeye...

    işte vizyon budur.
  • bu mülteci konusuna ne zaman dahil olacak diye beklerken gelen tweet serisi.

    yav arkadaş almanyadaki türklerle suriyelileri kıyaslıyor tam kafayı yemelik. ne idüğü belirsiz yığınla insanı istememek her bağlamda ırkçılık oluyormuş bilmem ne. abd'den sallamak ne kadar kolay ya arkadaş.

    al evine besle o zaman tatlı su seni.
  • türk vatandaşları sözlük'te yazar olmak için ortalama dört sene bekliyor. mülteciler kayıt olur olmaz yazar yaparız anlamı da çıkabilir buradan.
  • mültecileri uyumlu hale getirelim diyen kişi ne sosyoloji ne psikoloji biliyordur!

    ülkede 100 yıldır kürt sorunu var ama sen neredeyse çoğu türkçe bilmeyen, ihvanci, şeriat isteyen bir kitleyi uyumlu hale getirelim diyorsun. biz ülkede gericilik bitsin diye uğraşıyoruz sen ithal edilmesine ses çıkarmayin diyorsun!

    ne dersek ırkçılıkmis. ırkçılıksa ırkçılık be. sen ırkçı değilim diyeceksin diye ben ülkemi arap çölüne mi cevireyim? ülkemde aynı dili konusmadigim, aynı hissi hiçbir kosulda yaşamadığım insanlara karşı cikmayayim mi?

    sjw soslu argümanlariniz kabak tadı verdi. fikrinizi de öğrenmek istemiyorum.

    edit: dilbilgisi hatası.
hesabın var mı? giriş yap