• ekşi sözlüğe gelen engelleme ile ortaya çıkan tweettir.

    görsel

    https://twitter.com/…sci/status/1628199775840669699
    yani evet. ahır yanıyor, hala sap saman diyorsun. ne diyim. iyi trolleri tartışalım. nedir trol? bana net bir trol tanımı yapar mısın? öyle bir kriter olsun ki ona sahip herkesi sözlükten çıkardığında sözlük cennet gibi bir yer olsun.

    --------

    evet tweet bu... ha taşşak geçen tweet de yazabilrdim ama çaylak edilme ve uçurulmam söz konusu olabilir, o açıdan taşşşşşşşşşşak geçme yazmıyorum...

    burda senelerce yazarlar uyarmamış, troller cirit atmamış gibi yazıyorlar ya bayılıyorum bu hallere. akşamdan beri kanzuk bi yandan ssg bi yandabn rt yapıyor...

    yıllardır burada yazanları bir kere bile dinlemeyen üstüne ceza verenler twitterda adı sanı belli olmayan tiplere açıklama yapmaya/savunma yapmaya çalışıyor. mükemmel ya...

    bak 2019 : (bkz: #88854721)

    bunlarda başak purut'a benim yazdıklarım, hep kulağının üstüne yat sonra rt rt rt

    (bkz: kanzuk/@nyx ulric).
    (bkz: kanzuk (sözlük yazarı)/@nyx ulric)

    daha ne denir? (bkz: #126969965)

    bak bak laflara bak:

    nedir trol? bana net bir trol tanımı yapar mısın? öyle bir kriter olsun ki ona sahip herkesi sözlükten çıkardığında sözlük cennet gibi bir yer olsun.

    ----

    bu şeye benziyor:
    -4 ayağı, ve kuyruğu olan, havlayan, insanın en iyi dostu olan şey nedir ssg?
    +maymun...

    yahu burda adamların çevirmediği halt kalmadı, başlık parsellemeden, debe manipulasyonuna, başlık açıp yan hesapla uplama lan adamlar kanala atama operasyonu çekti tek yaptığınız kanalcı yetkilerinin elinden almak.

    ha tabi uçurulan, hesabı kapatılan, cezalandırılan düz yazarların haddi hesabı yok.

    lan bana 1 ay çaylaklık verildi.. sebep: flood

    ne yapmışım? 1 başlığa 2 entry girmişim... 1 ay lan?

    (bkz: #140860944)

    1 seneden beri twitterda sozluk linçleyen, yazar hedef gösteren, ss paylaşıp twştter trolleri ile gündem yapan en son havuz medyay kadar çıkan adam burda 10 hesapla dört dönmüyor muydu, adamı en fazla çaylak ediyordunuz yan hesapla aynen devam etmiyor muydu? lan hala yazıyor? hala onlarca hesabı var?

    trollun tanımı neymiymiş..... lafa bak? çocuk mu kandırıyorsunuz birader?

    ek: hala ısrar ediyor, şunu rt etmiş:

    https://twitter.com/…rus/status/1628293247356268544
    herkes karşı görüşte olduğu kimseye "bu troll" dediği için, ortak tanımda buluşulamıyor.
    alenen yanlış eleştiriye "bu yanlış" dediğin için bile karşı mahallenin trolü ilan edilebiliyorsun.
    sana bana göre trollerin kim olduğu çok net, ama karşı mahalleye göre de çok net.

    ---------

    lan siz nerelerede büyüdünüz nasıl yaşadınız da bu kadar saf, naif kaldınız yahu?

    karşı görüş... allahım karşı görüş diyorlar yahu?

    al sana karşıt görüş?
    görsel

    (bkz: #120622463)

    yahu şu rezilliği ben kendime yakıştırmadım için, insanlık onuru namına, ölmüş en adi insana, terör örgütü mensubuna vs ye yazmam...

    he karşı görüş?

    ek: olayı ekten püften şeylere kaydırıyor, biraz daha zorlasalar artık felsefik olarak 'troll nedir ki? heğimiz troll değil miyiz?' falan diyecekler... hala yan çizmeler, kavramsal tartışmalar, temiz temiz edebiyat paralamalar..

    yukarda yazdım aynı başlığa 2 entry yazdım diye flooddan 1 ay çaylak yapıldı hesap. adamlar kanal atama ile debenin, sol framin içinden geçti, verilen ceza ne peki?

    görsel

    https://twitter.com/…luk/status/1513108946080391171

    bunun gibi onlarcası var, olay 'ya şu troll bunu istemiyoruz atın sözlükten' değil, çok fazlası...

    ısrarla anlamazan gelmeniz işe yaramıyor.
  • esesci tipi demagoji. oglum iki gunde yazar yaptiginiz troll degil de ne oluyor sozluk muhtari mi?
  • utanmazlıkta vurdumduymazlıkta adamsendecilikte bir eşiği daha aşmış, hala milletle taşşak geçmeye, zeka mastürbasyonu yapmaya çalışıyor. yazık.

    evet, amk, en zeki sensin, en güzel cevabı sen verdin, kelimelerle en güzel sen dans ettin, sen neymişsin be abi!

    giderek saraydaki şahsa benzeyen şişkin egosuyla ‘troll ne ki, öyle bir şey yok sözlükte’ demeye getiriyor. saraydakinin türkiye’ye buzdolabını ben getirdim demesi gibi bu da, yakında, yazı yazmayı interneti falan türkiye’ye ben getirdim derse şaşırmam.

    not: kötülüğe direnene mağdur denir, bir tokat yediğinde diğer yanağını uzatana değil. bunlar sizi tokat manyağı yaptılar, hala yaranma derdindesiniz. yapılan kötülüğe direnmeyen kişi, kötülüğü yapan kadar zalimdir.
  • duygusal bağlamda!
  • süpermen kostümlü padişah profil fotoğrafı kullananları gözümüzle görmesek haklısın diyeceğimiz tweet. ama kendisi de çok iyi biliyor gerçeği, hatayı kabul etmek yerine hedef şaşırtıyor. biz "sözlük kapandı iyi oldu" demiyoruz, aksini savunuyoruz. sevinenlere bakarsan anlarsın aktroll'ün ne olduğunu.

    dünden beri bu konuyu eleştiren yüzlerce entry girildi kanzuk başlığına, kanzuk ne yaptı peki? açıklama yapmak yerine, kendisini savunan iki üç entry favladı. eleştiriye açık değilseniz akp iktidarını eleştirmeyin, kendinizle çelişiyorsunuz sonra.
  • (bkz: balık baştan kokar)

    arkadaş, şu mecrada troll olmayan normal insanlar için yazar olabilme şartları, anayasa mahkemesi üyesi olma şartlarından bin kat zor iken, yargıtay'a atanıp tek bir davaya bakmadan bir hafta sonra anayasa mahkemesine üye olarak atanabiliyorken iki günde binlerce troll'ün işe alınması'na mı şaşırıyoruz?

    güçlü bireylerden oluşan güçlü bir toplum olmak istiyorsak ilk önce herkesin kendine karşı dürüst olması gerek.

    ancak o zaman otorite bu şekilde bir dayanağı olmayan saçma siyasi kararlar verdiğinde bir anda tek vücut olup o kararı yasal ve demokratik yollardan iptal ettirebilecek birikime, güce ve etkiye sahip olabiliriz.

    diğer türlü ssg'de saçmalar, kanzuk'da, suser'ler de.
  • sevgili ssg, ya bsg. troll dediğin owencan, zenci gibi adamlardır, bu adamlar sinir bozsa da renk katar. sözlüğün anasını siken, algı yönetimi yapmaya çalışan, atatürk'e bile dil uzatacak kadar hayasız tayfayı ayırt edemiyorsan ya politik sebeplerden salağa yatıyorsun ki bence öyle, ya da gerçekten sözlükle alakan kalmamış.
  • troll başlık açıyor altına mal gibi entry giriyorsunuz. yazmayın bu kadar mı zor. 600 entry var 10u troll geri kalan da sazan sonra şikayet ediyorsunuz.
  • evren ssg'nin karşısına her on yılda dört kez onurlu bir duruş sergileme fırsatı sunuyor. o ise üçünü direkt reddedip kalan birine de lagaluga yapıyor.

    çok hazin.
  • lord eddard denen bir tipleme bu ortamda her gün atatürk hakkinda yalan, iftira dolu basliklar acarken ortami cekirdek citleyerek seyreden ssg'nin twiti. aynisini malum iktidar hakkinda yapsak 1 saat sonra ucuruluruz. bu ssg'yi bir kanaat önderi gibi gözünüzde büyütmeyin lan, o da ahmet hakan, nagihan gibi ekmeginde biri iste.
hesabın var mı? giriş yap