• vergiler devlete gidiyor, hırsızlık süpermarketten yapılıyor. devlet vergisini süpermarket tedarikçisinden aldığı zaman yine alıyor. bunu savunan evinde hırsızlık yapıldığında hırsızın ben gelir adaletsizliğine karşı başkaldırı yapıyorum dediğinde, haklısın demesini gerektirir. suçtur, hatta suça teşviktir.
  • devlete özenip hırsızlık yapacağınıza kaçak içkilere yönelin. hırsızlık kötü şey amk.

    normalde bu saatlerde içmem ama şimdi biraz canım sıkkın... bakın beyler şu elimde gördüğünüz viskiler 200 gr. tanesi 8 lira. yani kilosu 40 liraya geliyor. yarım kilosu normal içen bir türk insanının kafasını kıyak yapar.

    detaylı bilgi için:

    (bkz: 2014 itibarıyla kafayı bulmanın en ucuz yolu)
  • migros ve carrefour gibi marketlerin önlemini aldığı durum. tekila, rakı, votka ve viski gibi pahalı içkiler ya anahtarı kasiyerde olan bir dolapta ya da kasiyerin arkasındaki raflarda bulunur. onun dışında bira ve şarap gibi nispeten ucuz içkiler ise marketin herhangi bir yerinde bulunabilir. bira veya şarap hacılamanın çok da bir esprisi olmadığına göre gereksizdir.
  • asla yapamayacağım, denemeye kalkışsam kesin sıçıp batıracağım eylem. ama bunu yapanlara da hak vermemek elde değil. eylül ayında amsterdam duty freeden 20 euroya litrelik chivas almıştım. burada fiyatlara baktığımızda 70'liği 110 tl amk. şu anda ise 2 gün sonra los angeles'dan 20 dolara 70'lik chivas , 39 dolara 1,75'lik (daha görmedim şişeyi varmış böyle bir şey) jameson elime geçecek. alkolden alınan vergiler bu ülkede ciddi anlamda çok fazla. o yüzden yapamadığım ama yapana da engel olmayacağım eylemdir. hayırlı patlatmalar gençler. :)
  • hırsızlıktır be amına koyayım.
  • stv dizilerine tam da gollük pas vermektir.

    düşünsene hem hırsız hem içki içiyor, gidiyor içki çalıyor.
  • daha marketten çıkmadan paket olunmasıyla sonuçlanır. ordaki kameralar sadece kayıt yapsın diye durmuyor orda. sürekli izleniyor market.
    içmeye paran yetmiyorsa veya kazıklandığını düşünüyorsan ucuz alternatiflere yöneliceksin veya hiç içmiyceksin.

    (bkz: sikerler olum hepimizi sikerler)
  • (bkz: hırsızlığa kılıf bulma çabaları)

    oldu amk. hırsızlar dışarıda diye hepimiz de hırsızlık yapalım. muhalefet ile ilgili olumsuz yargı oluşturma çabasıdır.
  • migros'taki jet kasalar sayesinde son model bir araba bile çalabilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap